Opdateret d. 30. august 

Næste arrangement:         Tryk her:  TurKalender   

        5. september - Ecco i Bredebro - Invitation 
         Bemærk tidspunkt i invtation  AFGANG 18.20      
         Kaffe kan købes til 25 kr.

        12. september - Orgelbyggerbesøg - tag selv kaffe med.

Invitation til Ertebølle turen        ERTEBØLLE

---------------------------------------------------------------------------

Skodborg og Skibelund  -  29/08

Sidste mandag i september, sidste gang vi møder sent - næste gang tidligere mødetid jf. ovenstående invitation og generelt tidligere september mødetid.

Kurt havde planlagt en tur til hjemegnen, nord for Jels, og det var bare med at komme afsted, hvis vi skulle nå det inden det blev mørkt.
24 MC blev det til, og det er jo fantastisk med den tilslutning der har været i løbet af sæsonen. Det gør det specielt at møde op om mandagen.
Vi fulgte de lige veje mod Jels, før vi begyndte at køre omkring på de mindre - eller mere korrekt - slet ikke, kendte veje.

Solen stod nu lavt, og sådan er det jo på denne årstid, så det var med at være vågen. Men det var nu et dejligt område at køre i, for majsmarker og køer med lange horn var at se undervejs.

Der var ikke meget spredning på flokken, så vi fyldte en del i de områder vi kørte igennem. Det ser nu godt ud, når så mange MC kommer og skal rundt i et sving.

Udturen sluttede på en parkeringsplads hvor vi kunne stå og snakke, mens nogle kunne krydre stoppet med en tår kaffe. Ikke alle havde lige fået termokanden med. 

Hjemturen kunne så gøres i flok - hvis man ville med tilbage til Rødekro - eller man kunne placere sig bag den orange slutkører, og så falde fra når man ville.
Langt de fleste fulgte med, næsten hele vejen. Vi startede med at sætte af, men det blev jo mørkt på vejen hjem, og det gør det noget besværligt. Ja faktisk er det ikke smart at sætte af i mørke, men det havde vi ikke lige fået aftalt ved start. Heldigvis var det kun på den sidste rundkørsel det gik galt og vi fik hentet de to sidste hjem.

Men en god tur som Kurt havde sat sammen, tak for det, og det er klart et område som er værd at besøge igen. Foto er taget af Jønne og Jon.

Venlig hilsen
Lars W

Regnvejrsdag på Als   - 22/8

Efter sol kommer regn - og det blev så i dag. 
Hans S kunne ikke holde vejrniveauet fra weekenden, men alligevel troppede 14 MC med 2 passagerer op ved Burger King i Sønderborg.
Ja det er uvist om nogle stod og ventede i Rødekro, men det har jo stået fremhævet på hjemmesiden.

Hans bød velkommen indenfor - i tørvejr.

På baggrund af den fantastiske weekendtur til Lolland, blev han kronet til Kong Hans, til stor morskab for de fremmødte GTC'er - og lige så stor forundring for de tilstedeværende børn. Gu ved hvad de har tænkt.

Udenfor fortalte Hans så om dagens tur, og at han havde bemærket det havde regnet - også at det sådan set fortsatte med at regne, og han var derfor mødt op på et mere egnet køretøj. 

Nå det var nu helt tilfældigt den scooter var smidt der, og den kendte BMW blev hevet frem.

Turen skulle gå rundt på små veje på Als. 
Først ud over det gamle øvelsesterræn på Kær halvø, hvor der til næste år rykker 40.000 spejdere ind.
Så gik turen videre ud på Kær forbi lufthavnen og ud til Lambjerg og Mjang til Als gocart center.

Det var ikke meget aktivitet der var der, og det er da underligt at lidt regn kunne holde kørerne inde - de har dog 4 hjul

Turen gik videre mod Hundslev og pludselig gjorde Frank S. et stop.
Nå ja vi fortsatte i kolonnen - det regnede jo.
Lidt efter holdt Rene C. også ind, og efter et stykke var vi kun 5 foran. 

Vi måtte hellere se hvad der var galt - men det regnede jo, og Ingrid og Hans junior stod og ventede med grillpølser.
Hans fortsatte mod hjemmet og Flemming kørte tilbage og ville undersøge sagen. Jeg blev sat af for at vise resten på vej.

Det viste sig, at både Frank S og Rene C var punkteret på baghjulet. Heldigvis var Jønne med og fik hurtigt lagt en plan for hvordan man nåede det lille stykke til Augustenborg.

Alt imens stod jeg og holdt øje op ad vejen i T-krydset, og snakkede i telefon med Hans i grillområdet - kunne næsten dufte pølserne gennem telefonen - så jeg bemærker ikke halvdelen af kolonnen passerer.
De skulle jo ikke komme derfra, (fra venstre), så jeg venter troligt på Jønne i den orange slutvest - men han var længe passeret.
Jeg må alligevel være en smule værdsat, for der blev sendt stafet ud for at fortælle at jeg godt måtte fortsætte - alle var nu ved Hans.

På vej dertil begyndte min MC at te sig tosset. Det var sgu da .... som den styrede. Ved ankomst konstaterer jeg så - at jeg er punkteret på forhjulet.

Da jeg kommer frem er Jønne allerede færdig med den første lapning og kaster sig straks over nr. 2

Alt imens vi andre gufler ringridere og sodavand, knokler den gode Jønne. Og det skal han have mange tak for.
Han skal dog huske at aflevere den orange vest når der skiftes slutkører.

Ja WEB-redaktørens forhjul skal også lige tilses og nu var det allerede så mørkt at der måtte ekstra lys til.

Jeg ved ikke hvad der er for noget skråtobak eller tjærefedtet hampgarn der blev puttet i mit dæk, men det holdt da hjem.

Og disse tre fine sten var de store syndere. Ja mere skal der ikke til

Aftenen sluttede i tørvejr, og der faldt også en kop kaffe af med tilhørende æblekage. 

Stor tak til Hans for en - trods alt - god tur, og lige så stor tak til Ingrig og søn for grill og æblekage. Og ikke af glemme Jønne for effektivt arbejde med lapning så alle kunne komme hjem.

Hilsen Lars W
WEB-redaktør

Lolland/Falster  19-21/8

Hans Skrydstrup havde tilsagt gruppen til kl. 14.30 ved Storebælt, og næsten alle mødte op. Jønne, Connie og Dieter ville sejle så de tog over Spodsbjerg/Tårs.

Turen gik fra Storebælt ad små veje mod Falster. Det var en god tur og vi holdt et kaffestop på en campingplads undervejs.

Ved ankomst til vandrehjemmet hvor vi skulle bo, blev vi modtaget af Jønne med champagne - der manglede kun hornmusik.

Anledningen var, at hans gamle K1 nu havde rundet en halv milion kilometer.

Vi fik endelig lov til at komme ud af MC tøjet - Jønne havde meget at fortælle om sin K1 - og kunne samles i gårdhaven til en kold øl.

Og i disse OL tider måtte web-redaktøren jo også være "live på" og rapportere om situationen.

Lørdag efter morgenmaden startede vil turen 8.30 og kørte mod Nysted hvor Ålholm slot er beliggende. Hans havde fundet nogle rigtig gode veje – hvoraf de fleste faldt sammen med at være Margueriteruten – men det var en mindre detalje.

Derfra ad lige så gode og spændende veje til Corselize hvor der lå endnu et stort gods med en spændende have hvor vi holdt et kort hvil.
En træstamme udskåret som japansk drage udgjorde det for bænk, men den forsvandt dog bag de mange GTC'er

Turen fortsatte til Bogø hvor der var planlagt spisning på havnens grill. Det var en hyggelig lille havn med en turistfærge til Stubbekøbing.
De to piger i grillen fik noget at se til med os 20 væltende ind i butikken.

Fra Bogø kørte vi ud til Møns klint, hvor vi brugte halvanden time til at se lidt af klinten. Ja nogle var mere nysgerrig end andre, og skulle ud på den forbudte side af hegnet. Heldigvis mistede vi ikke nogen af deltageren – heller ikke af dem som skulle ned til vandet af trapperne, for ja de skulle jo også op igen.

Fra Møns klint gik turen tilbage mod vandrehjemmet, og det var den eneste strækning hvor en ellers fantastisk tur fik lidt panderynker frem.

Vi havde sådan set været kompasset rundt, og horisonten blev nu sort.
Uha en skylle vi troede var på vej. Men det blev kun til lidt småregn som hurtigt var væk.

fortsættes senere .....

Julemærkehjem   -   15/8

Så var det atter Julemærkehjemmets tur til at diske op med kaffe og hjemmebagte boller smile og som tak for det gav vi børnene en tur på MC.

Jeg havde fået skrevet at der kunne spises i Bowlingcenteret - ups. Det kunne man så ikke, i hvert fald ikke denne gang. De arbejder på det, så måske vi mødes der en gang senere. Heldigvis var der ikke langt til en burger.

  

Vi mødte op som aftalt ved bowlingcenteret, 24 MC'er - nå da da. Mon der var børn nok til alle.
Nå men Flemming gav så instruktion på hvordan vi skulle køre, og det tilpassede han så vi kørte lidt i kl. 19. De havde jo telefontid til kl. 19.

Vi ankom og der myldrede unger ud - og der var heldigvis mange. 
Det blev den sædvanlige tur vi kørte og den måtte vi så køre 2 gange.

  

Ja det var sådan at alle fik 2 ture, og som det plejer at være blev nogle af de mere tilbageholdende børn meget glad for at prøve og kunne næsten ikke stoppe igen.

Vi kom dog tilbage med alle, og så var det tid til kaffe og boller. Men først skulle vi lige have en tak for køreturene, og det gav børnene med en sang.

Flot gjort og vi glæder os allerede til forårets tur.

Tak til jer alle for deltagelse

Venlig hilsen
Flemming og Lars

Turen til Årø   -  8/8

Udsigten til en succes tur var ikke af det bedste, det stormede en halv pelikan og der var byger i udsigt, og så var det tidligt vi skulle mødes for at vi kunne nå færgen. 

Alt det skræmmer ikke en GTC medlem, nej vi er ikke lavet af sukker så vi kører når der er noget at køre efter.

Der samlede sig 13 mc’er og 14 mand ved Biltema, og så gik turen til Årøsund hvor færgen ventede på os.
Flemming havde planlagt turen godt, og der var i dagens anledning vedtaget en reduktion af færgebillet, så prisen var 36 kr. det var billigt.

  

Herefter fik vi en rundtur på Årøs hovedveje ca. 3.4 km, fin tur som vi klarede uden afsætning.

  

Da vi kom til Brummersgaard cafe stod kaffen klar, for Flemming havde bestilt en oste platte som var super god.

Efter en masse snak kørte vi til færgen som sejlede kl. 21.20. Her takkede Flemming af og sagde tak til alle deltagerne.

Ja Flemming havde så travlt, at han næsten glemte at komme med færgen, men han nåede at løbe ombord

  

Alle deltagere takker også Flemming for en meget fin og veltilrettelagt tur, den tager vi gerne til næste år igen. 

Med venlig hilsen
Hans S - dagens gæsteskribent
 

Slesvig med Hans S  - 1/8

Denne mandags tur var spændende at starte. Der er jo ovenfor meldt ud, at mødested var skiftet - men hvor mange havde læst og husket det.
For en sikkerheds skyld havde jeg sat en vejviser i Padborg.
Jeg talte 29 mc er i Rødekro, en kom til i Padborg og Asker kom til i Slesvig., så i alt 31 MC var afsted. Jeg tror der var 38 personer.

Vejen vi kørte til Slesvig har vi har vi aldrig kørt før, det var en flot vej med rigtig mange drej og alle 30 mc’er blev sat af mere som to gange.  
På motorvejen mod opsamling i Padborg, blev vi lige filmet

Vejret holdt tørt indtil vi nåede Slesvig så fik vi lige en skyller, heldigvis havde de sat et telt på så kaffen kunne nydes i tørvejr.

Vi kom denne gang fra Slesvig uden omveje, så alt klappede fint. Vi sluttede ved Frøslev center øst her fortsatte snakken livlig indtil de forskellige kørte hjem.

Den røde rute er turen til Slesvig og den grønne er turen hjem.

Tak til alle for en god tur, og tak til alle som hjalp med afviklingen.

Med venlig hilsen
Hans S - Turleder og skribent

Nye i GTC 2016

Ja nu har redaktøren fået ny mobil med bedre kamera i. Så skulle jeg gerne kunne få nogle bedre billeder end det har været på det sidste.
Jeg vil så prøve at få samlet op på de nye ansigter i GTC siden vinterpausen.

Rene Damm

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere under: Her var vi tidligere

 

Dæk Spark
21/08/2016 17:26
Hans-S:
Hej alle som har været med til at gøre turen til Lolland Falster til en succes. det er dejligt at lave en tur når tur deltagerne deltager aktivt i at det skal blive godt. Tak til jer alle for en god weekend. Med hilsen fra Dronningen og mig.
02/08/2016 15:42
Svend-C:
Mojn Den 3-9-2016 er vi inviteret på plejehjemmet i Toftlund. Det er kl. 10:00. Så vi kører fra Rødekro 09:15. Det er en lille tur op på plehjemmet og her bliver vores ankomst belønnet med en grill pølse med tilbehør og en vand eller øl til dessert. Årsagen til dette besøg er at plejehjemmet er et Eden plejehjem og at de et par gange om året laver nogle ting for at aktivere de ældre ud over de aktiviteter de er med i til daglig. Jeg håber at der er mange der vil bakke op om dette. Mvh Svend