Opdateret 29. november 2019    Turkalender 2019        

Info fra Jønne vedr. tur til Norge 2020
Der er p.t. 1 ledig plads på Norge turen 2020

Lars byder ind med en Kr. Himmelfartstur 2020

Kontingent, 100 kr. for 2020 kan indbetales på konto 7751-1087569

Der er udsendt en mail med tilsagn omkring deltagelse i MC messe i Hamborg den 22. Februer. Tag gerne en god ven eller to med. Piger må også gerne melde på. Svar hurtigst på mail. Vi seslaughing

---------------------------------------------------------------------------------

Møde i turudvalget  18/11-2019

Turudvalget har konstitueret sig som følgende:

Flemming beholder sekretærposten.
Lotte og Frank har taget rollen som turkoordinatorer.
Jan og Karsten som turudvalgs medlemmer.
Rene D valgt på sæsonafslutningen som kasserer.
Erling valgt på sæsonafslutningen som WEB-redaktør.

Vi har 3 vinter arrengementer på bedding, der vil blive udsendt mail på hver enkelt ting og det vil også være at finde på hjemmesiden. Mere herom senere.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Julehygge med GTC  16/11

42 personer havde meldt sig til årets julehygge ved Sportcentrum i Åbenrå. Der var fornemt besøg af Lars fra GTC-øst.

Vi skulle starte med at bowle i en time og der blev gået til makronerne eller rettere kuglerne. Må den bedste vinde. Der var nogle som ikke bowlede men de så ud til at hygge sig ved bordene.

   

Efter bowling var der dækket op i restauranten og der var en plads til alle.

   

Buffeten var klar og der var alt hvad hjertet og munden begærer af julemadtongue-out

   

Der var præmier til de som havde bowlet og Lotte var den retfærdige dommer. Hvis nogen troede at det gjalt om score mest så blev de skuffede.frown

Nicole fik 1. præmie for at lave den første strike.surprised

Birger fik 2. præmie for de største sko og de tungeste kuglerwink 

Rene D. fik 3. præmie for at være den første ved buffeten, Lars var ellers først på vej men Rene satte lige det lange ben foran og tog ham inden om.

Det var en fantastisk aften, rammerne var fine, maden god og selskabet helt i top, snakken gik lystig. Hen af kl. 22 var der opbrud og der blev takket af.

Tak til Frank for planlægning, til Jønne og Frank for billeder, til Lotte som dommer.

Mange flere billeder på facebook GTC-FOTO

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

 

Søndagstur  27/10  2019

Spontan søndagstur med Jønnelaughing

Søndags turen den 27 Okt. YR og DMI var på forhånden enig om godt vejr i dagtimerne , og det skulle måske have fået advarsels lyset til og blinke lidt, for de 9 frem mødte måtte sluge lidt vand på turen op og rundt omkring Vejle ådalen men ikke mere end at vi fik kørt omkring 150 km. Og vi blev enig om at vi på turen så en masse løvfald så hvis vejret næste søndag skulle blive meget dårlig , ja så fik vi kørt Løvfalds turen i dag.

   

   

Tak til Jønne for tur, tekst og billeder. Flere billeder på GTC-FOTO

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Sæsonafslutning  21/10  2019

44 personer havde meldt sig til Bøf m. løg, Flemming bød velkommen og menuen blev indtaget. Mødet startede kl. 19.00 og 48 personer var mødt frem.
Stemningen var god og mødet blev afviklet på en dejlig uformel og afslappet måde hvor ordstyreren var klar hvis det blev nødvendig. Referat
Tak for et godt årsmøde og en ny spændende sæson venter forude.

   

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Søndagstur  20/10  2019

Spontan tur med Jønne

11 mænd, Hanne og 12 MC'er havde fundet vej til Røde Kro, på en grå og diset søndag for at køre en tur til det nordlige sønderjylland.

   

Vi tog en lille kaffepause lige ved Kongeåen som var gået voldsomt over sine bredder

   

Vejene var våde efter nattens regn, der var masser af blade og nogle steder var der skyllet sand ud på vejen efter regnskyl så det var med at passe på.

   

Jønne fandt en rasteplads hvor der var bænke til alle, så her blev den medbragte madpakke indtaget.

Turen gik derefter over mod Kolding hvor Jønne havde lagt en kaffepause ind ved Harteværket. Vi sagde tak for tur ved XY tanken i Hammelev.

   

Tak til Jønne for en flot tilrettelagt tur, tak for billeder.
Mange flere billder på GTC-FOTO

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Sidste mandagstur  30/9  2019

20 MC'er og 23 personer havde fundet vej til Padborg på en kølig men pragtfuld mandag aften for at køre den sidste aftentur i 2019.
Stemningen var god for vi skulle kun en kort tur til Åbenrå hvor Frank og Lotte ventede med grillpølser og kaffe/kage.

René var turlederen som skulle guide os af små veje til Åbenrå.

René syntes åbenbart at vi lige skulle øve en u-vending, det er også længe siden vi har prøvet det sidst.wink

   

Turen gik op over Gejlå og Kliplev for at fange Gl. Tøndervej ved Åbenrå. Ned gennem skoven og ud ved Nymøllevej, forbi sygehuset og af bagvejen ind i Åbenrå hvor grill pølserne ventede. Med de sidste ankomne blev vi 31 personer ialt. Nogle havde valgt at tage bilen derop.

   

Der var hjemmelavede grillpølser fra slagteren, brød og vand, kaffe, æblekage, cockies, ckokolade og lakridspiber. Helt overdådigt men lækkerttongue-out.

En kæmpe tak til Frank og Lotte for et helt fantastisk arrangement, stjerneklar himmel, dejlig stemning og super hyggeligt.
Tak til René for spændende tur med efterårs stemning.
Mange flere billeder på GTC-FOTO.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Mandagsturen  23/9  2019

På tur med Asger

   

   

Tak til Asger og Helene for tur og ølkage

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Surprice turen 22/9   2019 

Strålende solskin, svag vind og høje temperaturer havde lokket i alt 27 personer fordelt på 22 MC er til at bruge søndagen på årets surpricetur. Calle var igen turleder, men var som sædvanlig sparsom med at fortælle for meget om dagens program. Vi fik kun at vide, at vi skulle køre lige til grænsen og nogen gange lidt over og langs med vildsvinehegn.Undervejs ville der være opgaver som skulle løses og der blev lavet i alt 8 hold. 

    

Første etape gik over grænsen i Kruså, gennem Niehus og Harrislee retur til Padborg , videre via motorvejen til Handewitt og retur til DK igen ved Vilmkær over Sofiedal til Jardelund, Medelby og ind i DK ved Bøgelhus til 1 stop ved Rens. Her skulle vi bl.a. svare på hvilken dansk konge der havde grundlagt Kupfermühle i 1612 og hvormange ben et tusindben virkelig har. 5 hold havde rigtigt svaret at det var Chr den 4. der havde grundlagt Kupfermühle, mens kun 1 hold vidste at rekorden for tusindben er 750 ben. 

    

Fra Rens gik det videre over Pebersmark til Ladelund, Weestre og via Lydersholm til Sæd , gennem Süderlügum, Aventoft og ved Møllehus retur til DK til 2 stop ved Lægan rast.Her var der frokostpause og selvfølgelig opgaver igen. Et af spørgsmålene var hvormange grader fahrenheit svarer til 10 grader celcius.Det voldte noget hovedbrud, men 3 hold fandt frem til det rigtige svar, nemlig 50 grader F.Så gik det bedre med at slå søm i blokken. Her blev der brugt fra 4 til 12 slag og der var ingen der slog sig over fingrene. Så fik vi også styr på, at en pony max må være 148 cm. Derover er det en hest.Det vidste 2 af holdene. Til gengæld kneb det lidt med geografien, da ingen af holdene vidste at åen der løber ved Møllehus er Sønderåen. 

   

 

Turen gik videre vestpå til Rudbøl og Rosenkranz , Rödenäs og via Siltoft tilbage til DK. Gennem Bønderby, Møgeltønder til 3 stop på Skibbroen i Tønder.Her var spørgsmålet hvormange muskler en sixpack(vaskebrædt)mave består af. Et hold kendte det rigtige svar, nemlig 1 muskel. Hvordan skriver man 1100 med romertal? . 3 hold havde det rigtige svar som er MC. 6 hold kunne svare rigtigt på, at vi havde passeret grænsen i alt 12 gange på turen. 

    

Derefter blev kursen sat mod Padborg, men Calle havde noget i ærmet. Vi holdt ind på en rasteplads i FRøslev Plantage, hvor han freidigt bekendtgjorde, at det var ligemeget med alle de rigtige eller forkerte svar. Vinderen af dagens tur skulle findes ved ringkastning. Hver deltager fik 1 kast. Det var åbenbart svært.Kun 2 ud af 26 scorede point. Flemming fik 15, men Fritz scorede 25 point. Dermed var hold 8 som bestod af Trine, Fritz og Rene C. vinder af dette års surpricetur. 

    

Dagen blev afsluttet med præmieoverrækkelse og spisning på OK tanken i Padborg. Atter en god dag i GTC regie. Det er bare hyggeligt og der er højt humør og mange go’e grin. Det kan man ikke få for meget af. 

Tak til Calle for en igen igen helt fantastisk Surpricetur og sikke et vejr du havde bestiltlaughing

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør 

 

Turberetning fra Ertebølle 2019

Klik på dette link     Ertebølle 2019

 

Mandagstur  16/9 - 2019

På tur med Bente Haugaard. Hendes debut som turleder og det gjorde hun helt fantastisk godt.

Turen startede i Rødekro. Der var mødt 24 motorcykler og 29 personer frem til start. Flemming havde inviteret Lars med til en prøve tur.

   

Bente fortalte om aftenens tur. 
Vi startede med at med køre over Rise Hjarup og til Øster Løgum ad små veje til Hovslund by i daglig tale (gammel Hovslund), ned af hærvejen til Skovby, forbi Vedsted sø og igennem Vedsted.

   

Af små veje og en enkelt grusvej forbi Tørning mølle, igennem Hammelev, forbi elværket i Kristiansdal. Videre til  Vedsted igen og ad små veje over Strandelhjørnskov med en enkelt grusvej til Tyrholm  igennem Horsbyg forbi det nye multihus i Nr Hostrup,  og med slut i Rødekro.

   

Der havde jeg  et par spørgsmål for at se om vores medlemmer har øjnene med sig, de blev spurgt om hvor mange gange vi krydsede motorvejen og hvor mange rundkørsler vi kørte igennem.
Jønne og Lene svarede rigtig.

   

Jo der blev virkelig gået til Bentes lækre kagertongue-out

Tak til Bente for en super dejlig tur, lækre kager og tekst.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Søndagstur  15/9 - 2019

Jønne lavede lige en spontan søndagstur og sådan noget gør og kan han bare. Tak for det Jønnelaughing

Tur til Butik Skovgaard ved Them.

Efter en snak med Flemming Haugaard tidlig på ugen om hvad han skulle lave den kommende søndag (op og stå ved sit første produceret mobile hønsehus hos et landbrug i Them) ja så var det ind og se lidt på vejret og banke en tur sammen via små spændende veje gennem skov og stadig grønt landskab og forsøge og køre rundt om de større byer og jeg tror det næsten lykkes hel vejen op med indlagt pause.

   

Vi var et par stykke som havde tænkt at det ville være hyggelig sådan og gå stille og rolig rundt og se/snakke.

Men allerede ude ved vejen indtil gården var der Hjemmeværns politi som stod og fortalte at vejen var til dagens oplevelser lavet ensrettet så vi skulle lige lidt længer hen inden vi kunne komme ind på vejen og køre den rigtige vej med trafikken og der var biler og folk i lange bane på lidt over 1 time var der talt 1400 biler men vi fik en flot parkerings plads på cement underlag lige ved gården. Flemming fortalte at de havde været 65 personer til morgen maden, som skulle hjælpe til og det som vi troede var et bette husmands sted vidste sig og være et kæmpe Gårdsalg også i hverdagen.

   

   

( se på den her https://www.butik-skovgaard.dk/) med alt hvad der skal bruges af kød – æg – øl – vin- frugt- grønt osv) og til dagens oplevelser var der indbudt en masse andre leverandør , der var musik og underholdning – pony ridning – turer ud i terræn på vogn hvor man bla kunne se frilandsgrise mm – div konkurrence – spejder som lavede snobrød og solgte flotte kager og naturligvis Flemmings mobile hønsehus hvor vi fik en speciel rundtur og hønsene var af en meget tam race, de var mindst lige så interesseret som os andre.

   

   

Vi må ikke glemme at der var grill pølser af egen avl med div tilbehør og jeg har helt sikker glemt noget men det var et stort arrangement, ( tak for tippet Flemming) og hjem turen til Jels foregik igen på små sjove/flotte veje , og regn ja vi fik et par drypper da vi skulle starte på turen og ellers fint vejr til de 8 motorcykler som var kommet frem til turen med 10 personer på ryggen.

Tak for nogle hyggelige timer nu hvor der ikke er så mange turer tilbage i sæson 2019.

Hilsen Jønne

Mandagstur  9/9 - 2019

På tur med Karsten S.   Aflyst

Mandagstur  2/9 - 2019

På tur med Rene C.

24 MC'er og 28 personer var mødt frem til startsted hos Burger King i Sønderborg. Vi havde en enkelt gæst, Kim, med i dag.

   

Vi kørte ned forbi det nye hotel, langs med promenaden.

   

Ud mod Høruphav, over Lambjerg mod Augustenborg og ud over Sebbelev. Der kom grusvej med en del løs grus mod Ketting Nord.

   

Turen gik videre mod Guderup, igennem Sjellerup, igennem en del af Nørreskoven, meget smukt, ud over Tandslet, Sarup

   

for til sidst at ende i Skovmose hvor Rene og Lone bor i deres dejlige sommerhus. Lone havde kaffen klar med nybagte boller og kage.tongue-out

   

En flot tur med sving, bakker og flot natur.

Tak til Rene for en god tur og til Lone for boller/kage og kaffe
Tak til Jønne for billeder, mange flere billeder på facebook GTC-FOTO

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Mandagstur  26/8 - 2019

På tur med Frits

30 MC'er og 34 personer var mødt op i Røde Kro til aftenens tur, en sidste MC stødte til i rundkørslen på vej derfra. Så det blev til 31.

   

Aftenens tur skulle ha' gået til Rømø men Frits blev ”omsins” på grund af solen lige i øjnene og den sene hjemkomst.

Frits lavede en tur som gik rundt i hele Åbenrå Kommune af små finurlige veje med masser af sving og bakker.

   

Vi startede med at køre ind over Nymølle, Lundsbjerg ind til Åbenrå og ud mod Skarrev, der kom grusvej (selvfølgelig) og en af de grimme af slagsen, det gik temmelig opad, der var store grus og cyklerne dansede der opad. Jønne, som jo er lidt ”vild”, tabte simpelthen Connie og måtte stoppe, det måtte de efterfølgende så også, Connie kom op igen og så gik det videre mod Knivsbjerg

sønderjyllands højeste punkt 97 moh. WWW.graenseforeningen.dk/node/4532. Alle kom frem uden yderlige uheld lige bortset fra Henrik som uheldigvis ”smed” Bimmeren i gruset ved p-pladsen, heldigvis var der hurtige hjælpere som fik den på højkant igen.

 

Knivsbjerg er et fantastisk flot sted med en pragtfuld udsigt. Frits fortalte med stor viden omkring historien for området.

   

Da vi havde nydt udsigten og kaffen gik det mod Røde Kro hvor vi takkede af for turen, nogle med en is.

Tak til Frits for en spændende tur. Tak til Jønne for billeder.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

 

Mandagstur 19/8 - 2019

Julemærkehjemmet med Flemming M.

11 motorcykler var mødt op for at køre en tur med børnene fra julemærke hjemmet. Der blev kørt 3 runder så alle havde en mulighed for at komme med
Fin aften også selv om vi fik et par byger og ungerne tog det i stiv arm.

   

   

   

Tak til Flemming for planlægning og til Julemærkehjemmet for kaffen og god forplejning.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Mandagstur  12/8 - 2019

På tur til Årø m. Flemming og Trine

Vejret vidste sig atter fra den gode side da klokken nærmede sig 17.45 og ikke mindre end 23 MCer (2 stødte til ved færgen) og hele 10  bagsæde passagerer. 
 
 
Vi kørte den korteste rute mod Årøsund, Hans S. satte af og René D. samlede op.
 
   
 
Ved færgen ventede vi et par minutter inden vi kørte om bord. Her skulle der flyttes og pakkes om, så sidste bil med trailer også kunne komme med.
“I en lille båd der gynger...” sejlede vi til Årø.
 
   
 
Ankommet til øen kørte flokken hele øen rundt  (ca. 10 min. ;-)) inden vi parkerede ved Brummers gård.
 
   
 
Menuen bestod af ø-bøf med diverse tilbehør og var bestilt på forhånd.
Marianne tog imod os og meldte maden klar og havde holdt pladser fri til os alle indenfor i restauranten.
Mad og drikke blev serveret og snakken gik lystigt på kryds og tværs.
 
   
 
Efter ca. 2 timers ophold kørte vi retur mod færgen. Vi tog afsked med hinanden ombord, da der var fri hjemkørsel derefter.
 
 
Tak til alle for en dejlig aften!
Trine og Flemming M.
 
Tak til Flemming og Trine for tekst og en hyggelig tur
Tak til Jønne for billeder. Mange flere billeder på GTC-foto
 
Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Mandagstur  5/8 - 2019

På tur med Frank og Lotte tur til Ørby

Vejret havde været en smule ustadigt i løbet af dagen, så det var lidt spændende om aftenvejret ville egne sig  til en køretur. Et kig på diverse vejrudsigtssider sagde regn, og én sagde tørvejr og sol….Den vandt!

21 motorcykler og 24 ryttere…..de hurtigt regnende kan regne ud at der var 3 bagsædepassagerer med.

Turen gik til Ørby. Frank Simonsen skulle være guide. Denne gang fik han ikke hjælp af hustruen! Det sker ikke igen. Frank lavede ruten om 3 gange, da der efter hver prøvetur var noget der ikke stemte. Alt for mange grusveje, ind i blindvejs og –enstretningsruter. Så det endte med at selve turen der skulle køres, ikke var prøvekørt.

   

Det gik dog ok. Bente og Flemming var henholdsvis opsamler og afsætter. Flemming vidste heldigvis at en bro ikke længere var eksisterende, så flokken ikke kørte i vandet!! Frank var gavmild og gav en ekstra runde i en rundkørsel.

   

Vi landende et dejligt sted. Solen havde godt fat og det var en perfekt sommeraften. Lotte (Franks hustru) havde bagt boller og Hanne Høyer Koch havde bagt kage. Det blev til et meget hyggeligt stop, udsigten var fænomenal og selskabet perfekt. 

Vi kørte hjemad i solnedgangen!

Tak til Frank og Lotte for tur og kage

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Lørdagstur   3/8 - 2019

På lørdagstur til Malente med Frank

15 MCer og 17 glade MCfolk samledes kl. 10.00 ved OK i Padborg. Turen var arrangeret af Frank Simonsen (med megen hjælp af hustruenJ). Flemming og Bente påtog sig opgaverne som afsætter og opsamler. Vejret var med os …ingen regn eller hedebølge!

Første stop på turen var da vi skulle med færgen over Schleien. Vi havde i alt 2 små færgeture og vi fyldte godt op på dækket med vores MCer. Prisen var henholdsvis 1.60 euro og gratis, så der findes stadigvæk billige fornøjelser.

   

Inden sidste sejltur, som var over Kielerkanalen, holdt vi en lille kaffe/vand/kiksepause. Der så vi lidt andre former for transportmidler. Lige fra en meget smukt vedligeholdt John Deere, til et kæmpe fragtskib der lige kunne klemme sig gennem kanalen.

Calle fik desværre motorstop, så han måtte (efter at være blevet skubbet i gang) tage turen hjem derfra. Vi har efterfølgende hørt fra Calle, at han kom godt hjem og han mener at have fundet fejlen (Starteren).

Det gjorde godt med en lille pause, og vi var klar til det sidste stræk til Malente. Dette stræk var, som det foregående også fyldt med dejlige sving. Vi var igennem talrige små byer, som på hver sin måde var utrolige charmerende.

2 MCer fik dog udbrydertrang (eller hvad det nu var J), og blev væk fra gruppen. Vi var dog alle meget fortrøstningsfulde, da vi mente, at de 2 var nogle klart tænkende og selvstændige herrer. Det viste sig da også da vi kom frem til bestemmelsesstedet, at de 2 sad og ventede så fint på os!

Stedet var et lokalt røgeri ”Petersen og Sohne” i Bad Malente. Der indtog vi vores frokost, som var tiltrængt, da sulten havde meldt sig hos de fleste. Under ”skinkehimmelen” fik vi god skinke og andet pålæg eller jordens bedste Erbsensuppe.

   

Det blev også til en lille spadseretur ned til ”Promonaden” i Malente. Der var mange folk på gaden og vi kunne fornemme, at der skulle ske et eller andet.

Da vi kom tilbage til vores MCer, som stod parkeret bagved Røgeriet, var der stimlet endnu flere folk sammen på gaderne, så vi kørte igennem Malente som var vi med i et optog og kunne vinke til alle folk på hver side af vejen. Vi måtte også guides over sidste kryds af politiet, for at komme ud af byen. Det var så ikke lige os, folk ventede på, men et andet optog. Vi følte os dog betydningsfulde og set!

Hjemturen blev en smule kortere end turen dernedJ. I stedet for de små 4 timer som turen tog derned, stod den på en mere ”lige vej” hjem. Det blev dog til et enkelt tanke/spise is pause. Trods en smule vejarbejde og omkørsler kom vi godt og hurtigt hjem.

Frank var glad for opbakningen og de positive tilkendegivelser af sin debut tur, så han er klar til en nye udfordringer på næste års turkalender…. hvis altså hustruen hjælper til igen

Tak til Frank og Lotte for en flot og vel tilrette lagt tur. Tak for billeder

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Mandagstur   29/7 - 2019

På tur med Jan Nielsen

Vi startede på Dybbøl banke, 17 motorcykler og 40 ben. Turen gik af små snoede veje med lidt udfordringer, i form af sten, grus, korn og høje raps marker der var svære at se over. Ture gik gennem Stenderup, Avnbøl, Bojskov til Felsted, hvor vi tog hovedvejen til Lundsbjerg. Derefter gik det igen af små snoede veje over Krusmølle, Gl. Skodsbøl til Varnæs, ned om Varnæsvig til Blans. Videre til Ullerup lidt snoede veje til Vester Sottrup og derfra til Sottrupskov som blev endestation i stedet for solhjem. Her kunne vi se Nydam båden, som frivillige har bygget fra 2005 til 2013. Vi fik en styk kage og lidt kaffe i det fine vejr og den smukke udsigt over Alssund. Flere gav udtryk for at det var en rigtig fin tur med masser af sving og i et friskt tempo.
Mvh Jan

Mandagstur   22/7 - 2019

På tur med Asgar

 Mandags turen endte hos Hanne og Frits. Da vi kun var 3 deltagere aflyste vi Kolding turen, den er på programmet til Asgers tur i September.
God sommer til alle.

Tak til Asger for tur, det gælder om at være spontan og kreativ.

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Mandagstur 15/7 - 2019

På tur med Kurt

Turen går til Over Jerstal, og vi var ca. 20 mc'er samlet.

 
Som det fremgår af billedet har man indtryk af at BMW-folket har bestilt følgebil med mulighed for overnatning...wink
Vi listede afsted på mindre veje og endte som planlagt i byparken i Over Jerstal hvor Birgit og Hans Christian stod klar med frisksmurte hjemmebagte boller. Der blev snakket og hygget inden vi takkede af. 
Og alle sammen kom i målcool

Tak til Kurt for tur

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør 

Mandagstur   8/7 - 2019

Kringleturen, Braue Land rundt med Erling K

20 MC'er og 25 personer var mødt op i Padborg for at køre Kringletur, der var varslet grusveje og mærkelig nok er mange af de smukkeste veje i Danmark med grus som underlag.

   

 Turen gik over Kiskelund, Holdbi, Kjeldstrup Skov og videre mod Broager som var starten på Braue Land rundt

   

Vi kørte mod Sønderborg, op over Dybbøl Banke, ned mod havnen og under Alssundbroen

   

Turen sluttede ved Støvlen på Kær Vestermark. Læg lige mærke til at Frank meget korrekt blinker til højre der hvor vi skal indwink

Der var 5 store kringler til deling (tror Jan Nielsen spiste den ene selv)tongue-out
Var man til mere kage havde Mette bagt lækker chokolade kage og den blev næsten også spist. Jo de er vilde med kage i GTC

   

Tak for tur og hyggeligt selskab.
Tak til Farmor for kringle, Mette for kage og Jønne for billeder.
Mange flere billeder på facebook GTC-foto

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

 

Mandagstur   1/7 - 2019

På tur med Flemming Haugaard.

Med sangen ” Danmark, nu blunder den lyse nat ” og teksten ”Byger, som går og kommer

det er den danske sommer. ” kan man vel ikke bedre beskrive vejret denne mandag den 1. juli.

Med det i mente drog Bente og jeg i retning af Toftlund for at mødes til mandags køretur.

For at være sikker på at det var nogen der kom, havde vi inviteret Vores nabo Peter med. Som jeg tænkte, så var vi da tre.

Ud fra snakken på Vores Årsmøde, hvor der var ønsker om at man nogle gange kørte lidt ud i terrænet og starte for så at slutte et centralt sted, havde jeg valgt at starte i Toftlund og slutte ved Rødekro.

Til stor glæde mødte der 18 person og 14 motorcykler frem. Vi mødtes på Shell tanken på Vestergade i Toftlund som til daglig drives af Vores medlem Andreas.

Mens vi lige ventede til alle, var samlet kunne vi stå i ly i en åben vaskehal for en kraftig bygge som netop kom forbi.

   

Efter briefing kørte vi en tur på ca. 75 km som var kortet lidt af p.g.a. det var udsigt til bygger. Turen gik ud over Kastrup enge forbi Gram Slot, videre til Fole og nedover Enderupskov, til Spandet og videre til Bovlund.

   

Efter Bovlund gik turen til Hinderup og til Hellevad Vandmølle som er en ren oase at passere forbi. Herfra gik turen til Kassø hvor vi passerede udvidelsen af transformerstation i Kassø som p.g.a. Appel´s planer om at bygge et stort data center skulle udvides til den dobbelte kapacitet, til trods for at stationen er en af Danmarks største transformerstationer. Nu er det så besluttet at Appel alligevel ikke vil bygge datacenter. Men så har vi da en god strømforsyning i Sønderjylland.

Vi kørte videre og svang en tur ind over det areal på 285 ha som Appel har købt til det nu skrinlagte datacenter. Jeg syntes det var lidt spændende at vise hvor meget der er brugt på at lave gode veje ind over arealet, før man beslutter at skrinlægge et sådant projekt. Tænker også lidt på hvilken telefon jeg skal have næste gang.

Turen sluttede i Hjordkær til indvielsen af Bente´s nye garage hvor folk havde rigtig god tid til socialt samvær før man brød op. Dejligt når vi også får tid til at snakke.

   

Tak til Flemming for en flot tilrettelagt tur og for en flot skrevet turberetning. Nye spændende steder og veje når vi bevæger os lidt nordpå. Tak til Bente for lækker kage og ikke mindst tak fordi vi måtte se din nye garage.
Tak til Jønne for billeder. Flere billeder på FB / GTC-FOTO

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Mandagstur og Grilhygge 24/6

Grilltur til Stevninghus med Rene og Flemming

Første Sct Hans dags tur med grill i Stevninghus .
14 mc'er og 24 personer. Rene kørte os en fin tur fra Padborg til spejdecenteret hvor grill opstarter holdet stod klar til og ta imod os.

   

   

 

Lørdagstur 22/6 - 2019

På tur med Hans P eller var det Jønnewink

Lørdags turen i flot vejr og med hele 6 motorcykler og 2 passager.

Vi kørte op gennem midt syd/midt jylland i zig zak indtil vi nåede Hjøllund som blev det nordligste punkt inden den igen gik ned gennem midt/syd for og standse syd for Foldingbro ( syd for Konge-åen/Sønderjylland) .

   

Undervejs blev der gjord div stop for og drikke kaffe / madpakke/ vand og mere kaffe og sidst men ikke mindst stop til dagens IS.

   

   

Tak til alle for et stort humør og div vitser.

Tak til Jønne for tur, tekst og billeder. Flere billeder på GTC-foto

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Mandagstur 17/6 - 2019

Spændende veje til Kappeln med Kurt

Genbrugsturen til Kappeln trak en mindre flok op af sofaen. Vejret var skønt og afsted det gik. Først over grænsen hvor vi blev fanget i et vedvarende rødt lyssignal. Efter længere tids venten samt overvejelser om vi var med i "skjult kamera" kørte vi. Videre ind gennem Flensborg hvor der kom stor spredning på flokken. Da der atter var samling på feltet fortsatte vi på mindre veje. Tiden gik og det sidste stykke kørte vi på landevej. Klokken var tæt på lukketid for isbutikkerne men de fleste nåede det. Vi kørte herefter hjem som vi havde lyst til. 

2. Pinsedag turen 10/6 - 2019

Storketur med Hans Pedersen

13 stk. MC holdt der klar i regnvejret. 14 kvinder og mænd trodsede regnen.
  
 
dog havde vi kun kørt få kilometer før det blev Finn for meget og han
vendte snuden hjem. Turen fortsatte dog upåagtet.
 
   
 
Vi fik set storke i Bergenhusen, fik smagt på det svin der blev drejet rundt på Hoier-Boier.
 
   
 
 Derefter blev det til en is i Husum. Til orientering var det lavvandet. 
 
   
 
Tak for selskabet. 
Hans
 
Mange flere billeder på Facebook / GTC foto
 
Tak til Hans P. for tur, tekst og billeder
 
Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Tirdagsturen  4/6 - 2019

22 MC'er og 24 peroner var mødt op til aftenens tur som for spændingens skyld var hemmeligholdt. Inden vi kørte skulle vores medlem nr. 100 Per Løper, lige ha' overrakt sin gave.

   

Vi kørte fra Padborg kl. 19 i det fineste vejr. Jeg var aftenens turleder, Hans P. var afsætteren og René D. var opsamler. Tak for hjælp.cool

   

Det lykkedes at finde små veje og flot natur men ak ak der kom også et par uventede grusveje. SORRY! Det var ikke med vilje. Næste gang jeg er turleder bliver det helt med viljewink

   

Aftenens tur nærmede sig sin ende, nogle havde måske gættet hvor den ville ende men vi måtte lige øve en U-vending.

Turen sluttede hos Karsten S. i Kassø / Rødekro, som stod klar til at modtage os

   

Karsten havde inviteret på kaffe, brød og nyslynget honning da han selv er biavler. Han havde i vinterens løb bygget en lirekasse helt fra bunden af og demonstrerede et par melodier. Den spiller med papirruller som bliver fabrikeret i England. Karsten er også tidligere orgel bygger.
Der var dækket hyggeligt op i hans snedker værksted. Karsten overraskede da lige med en lækker lagkage oveni.

   

Tak til Karsten for et super hyggeligt arrangement, det fortjener en gentagelse. Tak til hof fotograf Jønne for billeder og til jer alle for hyggeligt samvær.

Mange flere billeder på Facebook / GTC-FOTO

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Sverigesturen 30/5 - 2/6

Billeder og beretning ligger under Store Klubture, eller brug link herunder

Sverige 2019

Mandagsturen 27/5 - 2019

14 MC'er og 2 piger på bagsædet mødte op i Rødekro for at køre med på Bjarne's tur "HUSK pelshuen"

   

Efter en spændende køretur på knap en time ankom vi til Høyberg Minkfarm i Sølsted. 

   

Michael, som er Farmens ejer fortalte spændende om hvordan han startede som minkavler og om driften. Der er meget arbejde og mange funktioner i at avle mink.  Farmen beboes af ca. 2000 mink som lige havde fået hvalpe. Til efteråret bliver hannerne så aflivet / pelset og så starter det hele forfra. Minkene så glade og tilfredse ud men de kender jo heller ikke deres skæbne.

   

Der blev serveret kaffe / kage i maskinhallen. Bjarne's Kirsten og Farmeren's kæreste Jette havde bagt lækker kage. Tak for det piger.
Det gav lige en skyller mens vi nød kaffen men det holdt tørvejr resten af turen.

Tak til Bjarne for en spændede tur, tak til Michael for at ville vise os sin hverdag som Minkavler. Tak til Jønne for billeder.
Yderligere billeder kan se på Facebook / GTC-foto

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

 

Turudvalgsmøde 21/5 - 2019

Regnskab blev gennemgået og godkendt. Vi er p.t. 100 medlemmer.
Det blev besluttet at markere medlem nr. 100 men kun en gang.

Turkalenderen blev gennemgået og revideret.
Da der er en del ændringer udsendes en ny turkalender vol.2 og den gamle er hermed ugyldig.

Der er en ledig mandagstur 16. september. Hvem kunne tænke sig at være turleder den aften. Måske en af de nye medlemmer. Først til "mølle" så kom frisk og hurtig. Henvendelse til mig.

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Mandagsturen 20/5 - 2019

Julemærkehjemmet m. Flemming

14 MC'er, deraf en med sidevogn og 2 piger på bagsædet var mødt op i Padborg for at køre en tur med børnene fra Julemærkehjemmet.

Vi ankom kort tid efter. Børnene var spændte, nogle skulle virkelig overtales andre var bare klar. Vi kørte den sædvanlige tur omkring Holdbi, det blev til 3 ture rundt, nogle fik 2 ture, "de vilde" fik 3 og enkelte kun 1 tur.

Jeg havde Andreas med på tur 3 efter megen overtalelse. Han var meget nervøs og hans lille hovede blev helt væk i hjelmen men han sprang op og vi kørte. Han var rigtig god til at følge med i svingene og jeg kunne mærke at han kunne lide det så den fik også lidt gas så han kunne mærke fornemmelsen af at sidde på en motorcykel. Det var en glad og stolt gut der lidt senere steg af cyklen. Sejt gået Andreascool.

Børnene skulle i seng og så blev der kræset for os med kaffe, dejlige boller og pålæg. Vejret var fantastisk så vi sad udenfor.

Tak til Flemming for et godt arrangement og til Julemærkehjemmet for kaffe og boller.

Billeder kommer senere.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør 

Mandagsturen 13/5 - 2019

Tur med Jessica til Wackerballig ved Gelting.

 Det var et brag af et fremmøde! Halv delen af klubben var klar og troppede op i Padborg. Ikke- vikinger og vikinger var pakket godt ind i tøj. Vi har stadig fat i de ” Eisheiligen” ,men de  kolde maj dage er snart overstået og vi risikerer ikke mere nattefrost og sommerblomsterne må sættes ud i potterne. Så bliver vores mc tøj mere komfortabel at bære, fordi vinterfor kan tages ud .

 

Jønne talte mc’er og sozius (dem som sidder på bagsædet) Han kom på 36 mc’er og ca. 42 mc entusiaster.

   

Jeg blev lidt nervøs, p.g.a jeg aftalte med restaurantejeren, at vi bliver højest 20 en dagen før, men kunne korrigere antallet inden vi skulle køre. Ejeren sagde at vi er velkommende og vi må  gerne kigge forbi en anden gang igen. Parkeringspladsen og restauranten var stor nok. Vikingerne sad udendørs og de ”andre” varmede sig op med kaffe, kage og kakao.

Jeg måtte lægge ruten om, fordi omfartsvejen 200 fra Flensborg får nyt asfalt og det går nok til efteråret. Derfor måtte vi tage en stor bue rundt omkring Flensborg. Men, det var rigtig godt, fordi vi havde rigtig mange afsætninger i starten og dem som er lidt ny i klubben, fik chansen til at lære det. Hans S. var afsætteren og min ”bremser” og Hans P. var slutkører/opsamler. Begge har fortjent en stor anerkendelse, fordi ingen kom i tvivl og ingen blev væk! Vi alle kunne nyde turen, hastigheden blev overholdt og dem, som har været på job den dag, kunne også slappe af p.g.a. overskuelige og mere brede veje. Måske lidt mere pige-kørsels-stil?

    

Moslimer bliver stillet 72 jomfruer til rådighed i paradiset, men i den kristelige verden, må det være også omvendt, når man kører forrest med en maxi scooter? Den tanke poppede bare op, da jeg kørte min egen sø på plads 1. Tak for det!

 

Tak til alle jer, som gjorde min dag til en fest og den næste tur bliver en søndagstur.     Hilsen Jessica

Tak til Jessica for tur og tekst, Tak til Hof fotograf Jønne for billeder

Yderligere billeder på facebook GTC-FOTO

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Mandagsturen 6/5 - 2019

På tur med Jønne

Vejret havde gennem dagen været noget blandet, men hen under aften så det ud til og klare lidt op.

Og der var da også mødt 16 motorcykler med deres fører op i Rødekro.

Kl. 19 var alle klar til aftenens udfordring efter en kort briefing og jeg lovede et par veje som jeg var sikker på at de fleste ikke havde været på før dog var der lidt grusvej men til gengæld flot natur hæ hæ.

   

Retningen blev sat gennem lille skov mod Åbenrå men nord for og vi kom ud på den store hovedvej som går retning Genner og da alle havde været gennem denne pinebænk, blev jeg enig med min copilot om og slette de næste par grusveje og bare køre nord på øst for motorvejen. Omkring Hammelev krydsede vi dog motorvejen og kørte forbi Tørning mølle og lidt zik zak videre nord på indtil der ud fra vest truede en stor sort sky som sendte gardiner ned af, så jeg udfordrede min GPS fra den oprindelig rute for og komme rundt om dette faretruende element, dvs til sidst var jeg næsten sikker på at GPS’en rakte tunge efter mig med det jeg havde budt den, men det lykkes næsten og komme forbi skyen selv om jeg synes den fulgte efter os.

   

Vi kom frem til Danmarks svar på Hollænder marker med tulipaner og holdt her en lille ryge/kaffe pause, jeg kunne nu fornemme på de hårdt prøvede deltager at turen godt kunne kortes lidt ned, grundet at temperaturen var nede på små    5 grader (disse grader svarer hvis til minus 10 grader på en GS hæ hæ).

Vi kørte så en mere direkte tur ned mod syden omkring Toftlund hvor turen sluttede. 

Tak til Jønne for tur, tekst og billeder

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Søndagsturen 5/5 - 2019

Lige lidt om turen i dag, vi var 25% flere end i går, ja det vil sige 5 stk.

Klokken er ni søndag morgen og turen går til xpedit i Ølgod, solen skinner fra en skyfri himmel, temperaturen er 8 grader, så det er skønt mc vejr.
Tur derop tog et par timer af en blanding af små og større veje.
Vel ankommet til xpedit blev der snakket, sparket, spist og shoppet

   
Tur hjem stod Hans for, da vi nåede til Vejen kørte han pludselig ind ad en blind vej, jeg tænkte, klovn, men han havde en plan, der var veteran bils udstilling.
Efter en times tid havde vi set det hele og vi takkede af for i dag og turen gik hjem.    Tak til de fremmødte for en hyggelig dag.  
Mvh jan

Tak til Jan for tur, tekst og fotolaughing

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Lørdagsturen 4/5 - 2019

Harteværket.

Der er to slags motorcyklister – Vikingerne og så de andre.

Mens der var fuldt fremmøde fra afdeling Øst (Grænseegnen mod Sverige) ja så var der kun 3 fra hovedafdelingen af GTC mødt frem til lørdagens tur til Harteværkets åbning.

Ja vejrudsigten havde lydt noget barsk, men da jeg slog øjnene op og kiggede ud, der så det egentlig helt godt ud, og så besluttede jeg mig for at tilbagelægge de 235 km til mødestedet i Rødekro. Det gik helt godt indtil Storebælt, og heldigvis var jeg kommet forbi bommen før jeg så hvordan der så ud hen ad broen.

Det blæste en pelikan fra nord, og på vandet kunne jeg se at der kom noget ned. Heldigvis holdt det sig ude over vandet, og halvvejs over Fyn blev det helt godt igen, og så gør det jo ikke noget at man var stået tidligt op.

I Rødekro kom Erling, Jan og Frank til, og det var jo dejligt at få hilst på de gamle legekammerater. Vi aftalte at kører uden afsætning til torvet i Kolding, for at deltage i den samlede kørsel til Harteværket.

Vel ankommet gik vi rundt og sparkede lidt dæk og fik en kop kaffe til at varme os lidt på. Jo der kunne sagtens være lidt mere plusgrader, men Jan og Erling var godt tilfreds – de fik afprøvet Nordkap tøjet.

Da klokken blev 12 startede alle MC op og vi kørte ud af Kolding i mindre grupper styret af lysreguleringerne, der var ikke noget politi til at guide os igennem, men det gik i god ro og orden.

   

Det var ikke den store køretur så vi var hurtigt fremme. Efter at have parkeret MC gik vi mod indgangen, men Erling fik jo straks øje på en gammel Triumph som lige måtte beundres. Derfra gik vi lige ind i køen til grillpølserne og det måtte vi smage.

Efter forplejning gik vi ind og kiggede på værket. Der er 3 strømgeneratorer som faktisk stadig giver et tilskud til Koldings elforsyning. De kan levere effekt som svarer til hele Koldings vejbelysning. Generatorerne er fra 1920 og er blevet renoveret for nylig. Det tager 3 minutter at få dem i drift – i forhold til de moderne værker som skal bruge 30 minutter.

   

Efter at have kigget på værket og drukket noget kaffe var det tid til at vende næsen hjem. Jeg styrede mod øst af motorvejen og de tre andre fandt nogle småveje sydover.

Jeg glæder mig til næste gang der er  mulighed for at deltage i en tur – og så regner jeg med et større fremmøde fra syd.

Hilsen Lars W
GTC Øst – Ørslev

Tak til Lars for tekst og billeder og dejligt at se dig igenlaughing

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

 

Mandagsturen 29/4 - 2019

Erik Lillebæk havde meldt sig som turleder denne aften og der blev fundet nye veje, flotte veje, endda med grus påwink.

Erik og Flemming orienterede om aftenens tur


Der blev fundet små veje og nogle med grus på

   

Efter ca 1 1/2 times kørsel på fantastisk flotte veje ankom vi til Vojens Autoophug hvor Erik havde arbejdet og stadig gjorde men med få timer. Arbejdspladsen havde lavet kaffe og der blev serveret wienerbrød. Alt på husets regning. Tak for det.

 

   Tak til Erik for en flot tur og til Vojens Autoophug for kaffe og brød i deres dejlige kantine.
Tak til Jønne for billeder
Flere billeder kan ses under Facebook / GTC-FOTO

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

 

Tirsdagsturen 23/4 - 2019

Tur og rundvisning på Meritten i Rødekro.
Det er tirsdagen efter  mandagen, 2. påskedag som på grund af denne var rykket. 20 MC'er plus det løse var mødt op til denne tur som havde slut destination ved Meritten i Rødekro.
 
Hans P. havde tilrettelagt en dejlig køretur i den begyndende udspringende lyse grønne natur.
   
Hvor turen gik præcis hen...ved jeg ikke....jeg var nemlig i gang med at lave kaffe ude på Meritten    smile    Men det blev til skovtur
   
......og det blev til bytur
En super dejlig tilrettelagt tur i megen solskin cool og ganske lidt vind.
Så kom flokken til Meritten.....til kongelig modtagelse.
Frank har arbejdet på Produktionsskolen i 14 år og havde stor lyst til at vise hvor han har sin daglig gang og hvad man laver på en Produktionsskole.
Efter en kort introduktion omkring skolen, dens målsætninger og opgaver, fulgte der en rundvisning. Der var en del der fik julelys i øjnene og kløen i fingrene da de så de forskellige værksteder. Jeg synes at kunne mærke et par stykker der hang lidt fast på autoværkstedet og metalværkstedet men man har vel også lov til at have lidt smed, mekaniker og benzin i blodet.
   
Efter rundvisningen var der kaffe....rigelig med kaffe og chokoladekage. Snakken gik lystig...og nu glæder vi os allesammen til at ses igen....og køres vedlaughing  Mvh. Lotte
 
Tak til Frank og Hans P. for et godt arrangement.
Tak til Jønne for billeder og til Lotte for tekst.
 
Vil du se flere billeder kan du gå på facebook / GTC-FOTO
 
Hilsen Erling K.
WEB-redaktør 
 

Skærtorsdags Turen  18/4 - 2019

Vejr melding lød på flot vejr i påsken, så jeg ville lige sætte en tur sammen, Afgang fra Jels rundkørsel og kurs stik mod vest, på div kringle kroget små veje havde jeg lovet og at vi ikke ville møde mange som var på vej til træf i Esbjerg, og det lykkes meget godt.

Vi krydsede frem og tilbage langs Kongeåen indtil vi ramte dens udløb i Vesterhavet, her tog vi så en ryge/tisse/snakke pause, så skulle hele følget drejes mod øst og igen kørte vi på sjove veje langs Kongeåen for at til sidst og ende ved vores proviant sted (Voddersminde Gårdbutik), Kurt som har stedet bød velkommen sammen med Hans S og Dronning Ingrid som var kørt direkte dertil og så var vi 16 personer på tur.

   

   

Vi fik serveret det som vi havde bestilt hjemmefra og så blev der serveret kaffe og Kurts hjemmelavet is til dem der ønskede det, så var vi klar til etape 2 som igen gik ud på de små veje og jeg tror alle fik set nogle veje som de ikke havde set før, en pause blev der også til i kanten af Vandel tidlige flyveplads inden turen gik syd på og vi fandt endda et meget lille stykke meget tørt grusvej som ikke lige var på tegnebrættet men der var ingen vej uden om, men alle klarede det dog ikke uden der kom støv på motorcyklen hæ hæ.

Turen endte ved Jels søerne hvor kaffen blev indtaget sammen med Connies kage.

   

Tak til alle for god indsats og kæmpe humør.
Hilsen Jønne

Tak til Jønne for en godt tilrettelagt tur, billeder, tekst og til Connie for kage.

Vil du se flere billeder kan du gå på Facebook under GTC-foto

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Mandagstur 15/4 - 2019

Rene-D:
Beklager mange gange, men på grund af chikane fra det danske vejvæsen (Salt på hele strækningen) fra Sønderborg til Kalvø AFLYSES mandags turen den 15. April.......ØV.....vil man gerne ud at køre i påsken er der stadigvæk mulighed for at kører med på Jønnes tur på torsdag (husk tilmelding til Jønne)....næste weekend op til 20 grader, det kan vi så glæde os til.......April vejret

Mandagstur 8/4 - 2019

18 MC'er og 2 seje piger havde trodset aftenens kulde for at tage med på den tur som Karsten havde planlagt. Vi startede i Rødekro 18.30

Det gik af små veje over Genner, Diernes, Sdr. Vilstrup for at ende ved Tormaj Strand hvor der var kaffepause. Et fantastisk flot sted.

       

Efter kaffen og lidt "dækspark" gik turen hjemover via Hoptrup, Lille Mølle og så mod Rødekro hvor turen så var slut.

      

Tak til Karsten for en dejlig tur og til vores "hof fotograf" Jønne for gode billeder.
Vil du se flere billeder kan du gå på Facebook under GTC-FOTO

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Første mandagstur 1/4 - 2019

Så kom vi endelig i gang efter en lang vinter, 20 skinnende MC'er var klar til aftenens tur.

Turen skulle køres fra Padborg og til havne grillen i Aabenraa ad små veje hvoraf der var et par kilometer med grus.

Vi kom godt af sted med solen hængende i horisonten og 6-7 graders varme, vi havde to gæster med Svend og Søren de fandt hurtigt rytmen i vores afsætning så ingen problemer der. Vejene var fine og tempoet var højt vi skulle jo nå de lækre hot dogs inden havne grillen lukkede.

Vi nåede det og grillmutter fik hurtigt betjent os alle.

Tak for en fin aften. Flemming M

Tak til Jønne for billeder, til Flemming for tur og tekst.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Turudvalgsmøde 18/3 - 2019

Der blev afholdt turudvalgsmøde hos Karsten Schmidt.
Regnskabet blev gennemgået og godkendt.
Vi er P.T. 93 betalende medlemmer. Turkalenderen er færdig og udsendes hurtigst så vi er klar til årets første mandagstur 1/4

Turudvalget har besluttet at der med virkning fra den 1. april opkræves et indmeldelses gebyr på 50,- kr. for nye medlemmer.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Besøg hos Ove kørelærer 11/3 - 19

21 GTC medlemmer var mødt op til en aften hvor der kunne stilles spørgsmål til Ove omkring færselsloven. Der skulle også snakkes dæk og samtaleanlæg.
Flemming bød velkommen og vi startede med kaffe og lækkert brød med ost.

Ove "gik på" og der blev spurgt lystigt ind, der var lidt uenighed omkring parkering af MC på pladser der var til biler.

Der blev "punkteret dæk", det så lidt voldsomt udsurprised

Der blev raspet og stukket "blyanter" i til den store guldmedalje og Jessica så meget tilfreds ud med sin lapning.laughing

Til sidst blev der snakket og diskuteret samtaleanlæg.

Tak til Ove for en god aften og til Flemming for et godt arrangement.

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Turudvalgsmøde  25/2 - 2019

Der blev afholdt turudvalgsmøde hos undertegnede.
Regnskabet blev gennemgået og godkendt.
Turkalenderen er så godt som færdig, mange medlemmer har budt ind og der er rigtig mange spændende ture i vente, så der er noget at glæde sig til.
Vi fik sagt farvel til Lars da det var sidste møde han deltog i. Turudvalget kører så videre med 6 medlemmer indtil sæsonafslutning.

Jeg har så helt overtaget hjemmesiden nu og føler det går nogenlunde, skulle der smutte en fejl ind, må i være lidt overbærende.

Tak for et godt og konstruktivt møde.

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Spiseaften  19/2-2019

Vi var 34 GTC'er til fælles spiseaften på den Gamle Kro i Gråsten, hvor der i forvejen var bestilt Dansk bøf eller stegt flæsk m. persillesovs. Maden var i top og der var rigelig. Dem der ikke blev mætte var selv skyld i det.

Jan fra Turudvalget bød velkommen og fortalte lige kort om det praktiske.

Der blev spist, drukket og snakket en masse.

Også ved det andet bord.

Lars benyttede lejligheden til at sige tak til alle for mange gode år i GTC og i Turudvalget. Lars flytter jo til "Djævleøen" 1. marts men vil fortsat være "fjernmedlem" og deltager b.la. i turen til Sverige. Lars lovede også at lave en tur på "Djævleøen" i 2020. Det vil vi se frem til.
Også tak herfra Lars, vi kommer til at savne dig og dine input.

Tak for en hyggelig aften hvor snakken gik lystig. En aften der helt sikkert kan gentages. Foto: Tak til Jønne

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Sverige 2019

Onsdag havde vi lige et lille info møde om vores tur til Sverige, kaffen og et stykke ostemad var bestilt og som altid fik vi fin service i Bov Hallerne.
Og vi fandt frem til et par køre grupper og forskellige veje op til vores hytte by.
Tak for nogle hyggelige timer
 

Tak til Jønne for info og en hyggelig aften. Spændende oplevelser venter derudesmile

Hilsen Erling K
Ny web-master

Fra ægget til bakken  21 / 1 - 19

Det var en kold januar aften den 22, månen stod klar over Marsken længst nede i Danmarks sydvestlig hjørne. Bjarne B havde inviteret til firma besøg Hos Hartmann, som er en af de førende i verden med produktion af æggebakker , de har 5 steder rundt i verden hvor de forvandler gamle aviser til æggebakker efter de er blevet læst.

I Tønder lave de ca. 2 millioner bakker om dagen ( Der skal nogle høns til og fylder dem op hver dag ) Vi fik set alt i produktionen , ja jeg vil på stå at havde de kongelige været der på besøg havde de ikke fået så meget og se som vi fik, og vi måtte tar billede af alt dog ikke af selve støbningen af bakkerne. Men vi startede ved et par Jet turbiner ( Måske tidlige F16 Motorer ?????) som dog kørte på gas og jeg kan ikke huske forbruget men der kørte mindst en af dem, da de er hjertet i hele produktionen og de bruge noget mere en en lille hus stand og de er igang 24 timer i døgnet så nær som 4 til 5 dage om året. De lavet en masse strøm til nettet men det vigtigste for produktionen de lave en masse damp ( Ca. 280 grader ) så de kan få kogt aviserne godt og få skummet bogstav og tal mm af og sorteret til side.
Vi var inde i deres lagerhal hvor de opbevarer genbrugspapiret inden de smider det i den store gryde og heraf bruger de hver dag ca. 300 tons .
Og så kom vi ind i produktionen , vi så de noget ældre anlæg som stadig køre fint og ja der er papir/støv/æggebakker over det hele og det samme i det nyere anlæg som dog tydelig var noget mere optimeret, støbning af æggebakker tranport ind i ovnen til tørring ekstra presning, transport hen og blive samlet sammen i store bunker og ind i en ny hal for og få logo mm på til div. lande og producenter og så videre til samling på paller og pakkes ind i plast og på lager for en kort tid inden turen går videre ud i verden.

Og så til slut var der kaffe/ kakao og kage til alle, inden turen gik hjem af.

STOR TAK TIL BJARNE B for en spændende aften og tak til Kirsten for kage

Hilsen Erling K
Web redaktør

 

Turmøde      9/1-19

Godt nytår til jer alle -
og jeg håber Jønne finder knappen med små bogstaver laughingmoney-mouthcool

Turudvalget mødtes hos Jan til første møde i år, og kalenderen er fyldt halvt op med input fra medlemmer som gerne vil stå for en tur. Det er rigtig godt så mange har budt ind.

Så har der været nogle mails omkring kontingent. Ja har man betalt til sæsonafslutning skal man jo ikke betale igen. Det skal jeg nok huske, at sige til Erling at han skal skrive næste gang innocent 
Der er 82 som har betalt kontingent for 2019, og de resterende gamle medlemmer vil få en privat besked om "Betal, eller du er udmeldt" - måske lidt blødere, men noget der ligner wink.

Vi fik snakket en del i turudvalget om tilgang af nye medlemmer inden sæsonstart. 
Vi blev der enig om, at nye medlemmer skal ventet med at blive meldt ind, indtil vi har kørt med dem nogle gange, og det vil sige i løbet af april.
Vi mener ikke at man skal kunne melde sig ind i vintermånederne, hvor vi ikke får kendskab til hvem de er (selv om de anbefales af medlemmer) eller hvordan de kører.
Også meget rimeligt i forhold til, at pladserne på de interessante ture først og fremmest skal gå til "gamle" medlemmer.

På turudvalgets vegne
Lars W
WEB-redaktør

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere under: Her var vi tidligere

 

 

Dæk Spark