Opdateret 24. April 2019       Turkalender 2019    

29. April. Mandags tur m. Erik Lillebæk. Se på Dæk Spark 

21. Maj  Turudvalgsmøde hos Frank         

15.-18. August. Mecklenburg. Der er pt 2 ledige pladser på turen
Henvendelse til Henrik Haustein

---------------------------------------------------------------------------- 

Skærtorsdags Turen  18/4 - 2019

Vejr melding lød på flot vejr i påsken, så jeg ville lige sætte en tur sammen, Afgang fra Jels rundkørsel og kurs stik mod vest, på div kringle kroget små veje havde jeg lovet og at vi ikke ville møde mange som var på vej til træf i Esbjerg, og det lykkes meget godt.

Vi krydsede frem og tilbage langs Kongeåen indtil vi ramte dens udløb i Vesterhavet, her tog vi så en ryge/tisse/snakke pause, så skulle hele følget drejes mod øst og igen kørte vi på sjove veje langs Kongeåen for at til sidst og ende ved vores proviant sted (Voddersminde Gårdbutik), Kurt som har stedet bød velkommen sammen med Hans S og Dronning Ingrid som var kørt direkte dertil og så var vi 16 personer på tur.

   

   

Vi fik serveret det som vi havde bestilt hjemmefra og så blev der serveret kaffe og Kurts hjemmelavet is til dem der ønskede det, så var vi klar til etape 2 som igen gik ud på de små veje og jeg tror alle fik set nogle veje som de ikke havde set før, en pause blev der også til i kanten af Vandel tidlige flyveplads inden turen gik syd på og vi fandt endda et meget lille stykke meget tørt grusvej som ikke lige var på tegnebrættet men der var ingen vej uden om, men alle klarede det dog ikke uden der kom støv på motorcyklen hæ hæ.

Turen endte ved Jels søerne hvor kaffen blev indtaget sammen med Connies kage.

   

Tak til alle for god indsats og kæmpe humør.
Hilsen Jønne

Tak til Jønne for en godt tilrettelagt tur, billeder, tekst og til Connie for kage.

Vil du se flere billeder kan du gå på Facebook under GTC-foto

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Mandagstur 15/4 - 2019

Rene-D:
Beklager mange gange, men på grund af chikane fra det danske vejvæsen (Salt på hele strækningen) fra Sønderborg til Kalvø AFLYSES mandags turen den 15. April.......ØV.....vil man gerne ud at køre i påsken er der stadigvæk mulighed for at kører med på Jønnes tur på torsdag (husk tilmelding til Jønne)....næste weekend op til 20 grader, det kan vi så glæde os til.......April vejret

Mandagstur 8/4 - 2019

18 MC'er og 2 seje piger havde trodset aftenens kulde for at tage med på den tur som Karsten havde planlagt. Vi startede i Rødekro 18.30

Det gik af små veje over Genner, Diernes, Sdr. Vilstrup for at ende ved Tormaj Strand hvor der var kaffepause. Et fantastisk flot sted.

       

Efter kaffen og lidt "dækspark" gik turen hjemover via Hoptrup, Lille Mølle og så mod Rødekro hvor turen så var slut.

      

Tak til Karsten for en dejlig tur og til vores "hof fotograf" Jønne for gode billeder.
Vil du se flere billeder kan du gå på Facebook under GTC-FOTO

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Første mandagstur 1/4 - 2019

Så kom vi endelig i gang efter en lang vinter, 20 skinnende MC'er var klar til aftenens tur.

Turen skulle køres fra Padborg og til havne grillen i Aabenraa ad små veje hvoraf der var et par kilometer med grus.

Vi kom godt af sted med solen hængende i horisonten og 6-7 graders varme, vi havde to gæster med Svend og Søren de fandt hurtigt rytmen i vores afsætning så ingen problemer der. Vejene var fine og tempoet var højt vi skulle jo nå de lækre hot dogs inden havne grillen lukkede.

Vi nåede det og grillmutter fik hurtigt betjent os alle.

Tak for en fin aften. Flemming M

Tak til Jønne for billeder, til Flemming for tur og tekst.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Turudvalgsmøde 18/3 - 2019

Der blev afholdt turudvalgsmøde hos Karsten Schmidt.
Regnskabet blev gennemgået og godkendt.
Vi er P.T. 93 betalende medlemmer. Turkalenderen er færdig og udsendes hurtigst så vi er klar til årets første mandagstur 1/4

Turudvalget har besluttet at der med virkning fra den 1. april opkræves et indmeldelses gebyr på 50,- kr. for nye medlemmer.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Besøg hos Ove kørelærer 11/3 - 19

21 GTC medlemmer var mødt op til en aften hvor der kunne stilles spørgsmål til Ove omkring færselsloven. Der skulle også snakkes dæk og samtaleanlæg.
Flemming bød velkommen og vi startede med kaffe og lækkert brød med ost.

Ove "gik på" og der blev spurgt lystigt ind, der var lidt uenighed omkring parkering af MC på pladser der var til biler.

Der blev "punkteret dæk", det så lidt voldsomt udsurprised

Der blev raspet og stukket "blyanter" i til den store guldmedalje og Jessica så meget tilfreds ud med sin lapning.laughing

Til sidst blev der snakket og diskuteret samtaleanlæg.

Tak til Ove for en god aften og til Flemming for et godt arrangement.

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Turudvalgsmøde  25/2 - 2019

Der blev afholdt turudvalgsmøde hos undertegnede.
Regnskabet blev gennemgået og godkendt.
Turkalenderen er så godt som færdig, mange medlemmer har budt ind og der er rigtig mange spændende ture i vente, så der er noget at glæde sig til.
Vi fik sagt farvel til Lars da det var sidste møde han deltog i. Turudvalget kører så videre med 6 medlemmer indtil sæsonafslutning.

Jeg har så helt overtaget hjemmesiden nu og føler det går nogenlunde, skulle der smutte en fejl ind, må i være lidt overbærende.

Tak for et godt og konstruktivt møde.

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Spiseaften  19/2-2019

Vi var 34 GTC'er til fælles spiseaften på den Gamle Kro i Gråsten, hvor der i forvejen var bestilt Dansk bøf eller stegt flæsk m. persillesovs. Maden var i top og der var rigelig. Dem der ikke blev mætte var selv skyld i det.

Jan fra Turudvalget bød velkommen og fortalte lige kort om det praktiske.

Der blev spist, drukket og snakket en masse.

Også ved det andet bord.

Lars benyttede lejligheden til at sige tak til alle for mange gode år i GTC og i Turudvalget. Lars flytter jo til "Djævleøen" 1. marts men vil fortsat være "fjernmedlem" og deltager b.la. i turen til Sverige. Lars lovede også at lave en tur på "Djævleøen" i 2020. Det vil vi se frem til.
Også tak herfra Lars, vi kommer til at savne dig og dine input.

Tak for en hyggelig aften hvor snakken gik lystig. En aften der helt sikkert kan gentages. Foto: Tak til Jønne

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Sverige 2019

Onsdag havde vi lige et lille info møde om vores tur til Sverige, kaffen og et stykke ostemad var bestilt og som altid fik vi fin service i Bov Hallerne.
Og vi fandt frem til et par køre grupper og forskellige veje op til vores hytte by.
Tak for nogle hyggelige timer
 

Tak til Jønne for info og en hyggelig aften. Spændende oplevelser venter derudesmile

Hilsen Erling K
Ny web-master

Fra ægget til bakken  21 / 1 - 19

Det var en kold januar aften den 22, månen stod klar over Marsken længst nede i Danmarks sydvestlig hjørne. Bjarne B havde inviteret til firma besøg Hos Hartmann, som er en af de førende i verden med produktion af æggebakker , de har 5 steder rundt i verden hvor de forvandler gamle aviser til æggebakker efter de er blevet læst.

I Tønder lave de ca. 2 millioner bakker om dagen ( Der skal nogle høns til og fylder dem op hver dag ) Vi fik set alt i produktionen , ja jeg vil på stå at havde de kongelige været der på besøg havde de ikke fået så meget og se som vi fik, og vi måtte tar billede af alt dog ikke af selve støbningen af bakkerne. Men vi startede ved et par Jet turbiner ( Måske tidlige F16 Motorer ?????) som dog kørte på gas og jeg kan ikke huske forbruget men der kørte mindst en af dem, da de er hjertet i hele produktionen og de bruge noget mere en en lille hus stand og de er igang 24 timer i døgnet så nær som 4 til 5 dage om året. De lavet en masse strøm til nettet men det vigtigste for produktionen de lave en masse damp ( Ca. 280 grader ) så de kan få kogt aviserne godt og få skummet bogstav og tal mm af og sorteret til side.
Vi var inde i deres lagerhal hvor de opbevarer genbrugspapiret inden de smider det i den store gryde og heraf bruger de hver dag ca. 300 tons .
Og så kom vi ind i produktionen , vi så de noget ældre anlæg som stadig køre fint og ja der er papir/støv/æggebakker over det hele og det samme i det nyere anlæg som dog tydelig var noget mere optimeret, støbning af æggebakker tranport ind i ovnen til tørring ekstra presning, transport hen og blive samlet sammen i store bunker og ind i en ny hal for og få logo mm på til div. lande og producenter og så videre til samling på paller og pakkes ind i plast og på lager for en kort tid inden turen går videre ud i verden.

Og så til slut var der kaffe/ kakao og kage til alle, inden turen gik hjem af.

STOR TAK TIL BJARNE B for en spændende aften og tak til Kirsten for kage

Hilsen Erling K
Web redaktør

 

Turmøde      9/1-19

Godt nytår til jer alle -
og jeg håber Jønne finder knappen med små bogstaver laughingmoney-mouthcool

Turudvalget mødtes hos Jan til første møde i år, og kalenderen er fyldt halvt op med input fra medlemmer som gerne vil stå for en tur. Det er rigtig godt så mange har budt ind.

Så har der været nogle mails omkring kontingent. Ja har man betalt til sæsonafslutning skal man jo ikke betale igen. Det skal jeg nok huske, at sige til Erling at han skal skrive næste gang innocent 
Der er 82 som har betalt kontingent for 2019, og de resterende gamle medlemmer vil få en privat besked om "Betal, eller du er udmeldt" - måske lidt blødere, men noget der ligner wink.

Vi fik snakket en del i turudvalget om tilgang af nye medlemmer inden sæsonstart. 
Vi blev der enig om, at nye medlemmer skal ventet med at blive meldt ind, indtil vi har kørt med dem nogle gange, og det vil sige i løbet af april.
Vi mener ikke at man skal kunne melde sig ind i vintermånederne, hvor vi ikke får kendskab til hvem de er (selv om de anbefales af medlemmer) eller hvordan de kører.
Også meget rimeligt i forhold til, at pladserne på de interessante ture først og fremmest skal gå til "gamle" medlemmer.

På turudvalgets vegne
Lars W
WEB-redaktør

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere under: Her var vi tidligere

 

Dæk Spark
23/04/2019 15:54
Jonne:
Mojn Dan pas godt på familien og hils dem , vi glæder os til og se dig engang igen Hilsen Jønne
23/04/2019 10:25
Hans-S:
Hej Dan. Tak for din hilsen. Ja små børn og Mc passer ikke så godt sammen. Jeg håber vi ser dig igen. Med hilsen Hans S.
23/04/2019 9:00
Dan-C:
Kære Alle. Da jeg har solgt min kære MC i påsken, vil jeg blot sige tak for mange gode ind- og dækspark og ønske jer alle en god tur fremadrettet. Jeg håber (engang) igen at kunne få tiden til at køre mc igen, og håber og forventer I har passet godt på klubben så længe. Hilsen Dan
22/04/2019 10:41
Erik-L:
29 april start Rødekro 18.15. Turen går mod nord lidt øst og vest for motorvejen.Jeg finder også lidt grusvej men ellers mest småveje.Ca 19.45 slutter vi af på min arbejdsplads (kun deltid) Vojens Autoophug hvor der serveres kaffe og lidt kage.Regner med vi ses hilsen Erik Lillebæk Vojens.