Opdateret 10. Januar 2021  Facebook GTC Touring Syd 

Ertebølle 2020   Klub bankkonto nr.  7751-1087569

Året der gik

Kære GTC-ister
Så er vi begyndt på at lave turkalenderen, i det håb at
verden ser anderledes ud til sæsonopstart.
Vi har opgivet at gennemføre vinterarrangementer, da nedlukningen og den yderligere stramning af forsamlingsforbudet ikke giver det store håb for, at vi allerede kan samles i de næste måneder.
Det er trist, men nødvendigt at vi passer på hinanden, indtil Danmark åbner igen.
Vi har været (når vi nu kun har vores eget selskab at nyde) været inde og se på vores medlemsliste og brugere af Facebook. Vi har været inde og invitere de medlemmer, som vi kunne se havde en Facebookprofil og endnu ikke var medlem af GTC-Touring.
Status er nu, at der er 10 medlemmer af GTC som vi ikke har kunnet finde her på Facebook. Ellers er resten i vores Facebook-gruppe (Nogle via ægtefælle eller anden stråmand) Er der nogen af jer som opdager, at der er en fra GTC som ikke er medlem af denne gruppe, men er på Facebook, må I meget gerne opfordre vedkommende til at søge ind i gruppen.
Vi håber på et snarligt gensyn med jer alle.
Tusinde TAK for tilliden, de mange opmuntringer og søde beskeder. Det varmer og betyder mere end I tror!!
Pas godt på jer selv.

Hilsen Turudvalget 

-------------------------------------------------------------------------------------

Sæsonens sidste mandagstur 28.09.20

Trine skriver:

Turen skulle starte kl. 18.15 eller var det der vi skulle mødes og så køre kl. 18.30? 

Vi blev på fredelig vis enige om et kompromis, så kl. 18.23 kørte 12 mc’er og i alt 15 personer afsted fra OK i Padborg.

Som turleder førte René D. an, med hjælp til afsætning fra Kurt & Nicole. Flemming M. var opsamler sammen med Trine, der naturen tro, havde det største overblik.

Turen gik ad mindre veje via Gejlå, Kliplev og Stubbæk, hvorefter det med en flot udsigt over Aabenraa, gik nedad Stubbæk Stenbro til Styrtom. I Aabenraa gik det via Vestvejen til Høje Kolstrup og ned i gennem skoven mod Lotte og Franks bopæl. Her ventede de, med hjælp fra Anita og Per, med de lækreste grillristede pølser, æblekage, chokolade muffins og et bredt udvalg af drikkevarer.

Yderligere 4 medlemmer havde fundet vejen hertil på anden vis, så i alt var 23 personer tilstede, imens der blandt en masse andet, blev konsumeret ikke færre end 80 pølser!

Trods lidt støvregn til at starte med i Padborg, så blev det en helt utrolig skøn aften, med det mildeste opholdsvejr og en temperatur som passede perfekt til stillesiddende aktiviteter i mc-tøjet.

Tak til alle som var med til at gøre denne aften super hyggelig og god, og det være sig både indsatser af praktisk og social karakter!

René D. skriver:

Sidste planlagte GTC mandags tur for i år, først en stor TAK til Lotte og Frank for en for det første dejlig velkomst og for det andet en forplejning uden lige til den store guldmedalje, der mangler ikke noget når man besøger Lotte og Frank, det gør der i øvrigt aldrig når man besøger de to deroppe i Aabenraa.

Turen begyndte I Padborg, først mod Lyren op af Hærvejen over Gejlå over E45 til Kliplev videre til Stubbæk derefter til Lundsbjerg ned til Styrtom af små veje til Aabenraa vi kørte på Rugkobbel, Vestvejen videre på Løgumklostervej til højre på Gammel Ribevej til højre engang til for at lande på Camma Larsen-Ledets Vej ned til Haderslevvej og så hen til Bryggervænget hvor Lotte og Frank stod klar til at modtage os alle med åbne arme (albuer).

Også en TAK til Nicole og Kurt for at være afsætter og TAK til Trine og Flemming for at samle op, en rigtig dejlig aften i Aabenraa, TAK til alle deltager.

   

Lotte byder velkommen

Grillmester Lotte og alt var Corona rigtig serveret

   

   

Tak til Trine og René D. for tekst (uredigeret) og billeder fra Trine.
 
Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Mandagstur 21. September

17 MC'er og en enkelt på bagsædet var mødt op til næst sidste køre aften, igen en skøn sensommer aften og med Henning Nielsen som turleder. Turen skulle have gået på kryds og tværs af grænsen men turlederen bestemmer og Henning havde valgt at køre nord for grænsen. Det er den ret man har som turleder.
Frits satte af og René D. samlede op. Tak for det.

Henning fortæller om aftenens tur og der bliver lige frisket op på afsætnings reglerne. God ide lige at nævne det en gang i mellem.

   

Solen stod lavt og nogle gange var det virkelig svært at se noget. Per Løper mente at kunne genkende en majmark fra sidst. Hmm... det må vist være en specialist, de er da alle ens.
Turen sluttede hjemme ved Henning og Mona privat og så skal jeg da lige love for at der dækket op i udestuen med levende lys, rindende vand, kaffe, boller og kage. Super hyggeligt.

   

Tak til Henning for tur og tak til Mona og Henning for kaffe og kage.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

 

Søndagstur 20. September

Jønne lavede en hurtig søndagstur da Surpriceturen desværre måtte aflyses.

Jønne skriver:

Søndagsturen 20 Sept. Starten var lidt grumset men det blev hurtig fint vejr, turen forgik primær på de små veje ( de store er jo optaget af biler) Sammen med os havde en flok Nimbusser også valgt samme startsted dog skulle de ned i Sønderjylland og vi kørte nordvest om Kolding og så tværs ind over 2 styk motorveje for og komme ud i kanten af Fredericia og så over til Fyn via den gamle bro og kort efter var der tid til nr 2 pause som skulle være vores frokost som vi fik lov til og indtager ved et hyggelig bådelaug, og derefter var der åbnet for nogle veje på tværs af de kendte flotte veje på Fyn og det var ikke et dårlig valg , mange nye steder hvor jeg ikke havde været før gennem skov, bakker, kurvet flot natur også der og vi endte oppe ved Morud og så gik turen mod fastlandet men der skulle lige købes is ( med mundbind) og så afsted på nordvest Fyn og op over den nye bro og hurtig ned derfra igen for og finde endnu en vej på tværs af motorvej og hovedvej , for og køre lidt længere mod vest uden om Kolding og af snørklet veje ned til Jels Voldsted hvor turen sluttede efter ca. 240 km .

   

   

   

Tak til Jønne for tur, tekst og billeder.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Mandagstur 14. September

Aftenens tur var med Bente H. som turleder og Bente's kage lokkede 31 MC'er og 5 bagsædeister ud til en dejlig sensommer aften med 22-23 grader.
Bente havde lavet en fantastisk tur i mellem et hav af majsmarker. Utroligt men der var igen veje hvor vi ikke havde været før.
Flemming H. satte af, traditionen tro, og Hans P. samlede op. Tak for det.
 
 
   
 
 
Bente skriver:
Jeg har lovet Erling Kjær Krogh og lave et lille skriv hvor aftenens tur gik hen.
Startede i Rødekro kørte mod Åbenrå ned over ny mølle og opad æ hundklemme til Rise Hjordkær Hjolderup en tur over Spanien Fogderup Havsted Ravsted ud af æ Strømvej Holmvej og mange andre små vej til Øster Højst og med andre små veje til Ellum rasteplads hvor vi drak kaffe og spiste kage.
Flemming har lavet en lille video.
 
 
og en lille video fra Søren Nielsen
 
 
 
 Tillykke til Jan Lorentzen med hans nye Yamaha MT-09
 
   
 
Tak til Bente for en fantastisk tur og dejlig kage.
 
Hilsen Erling K.
WEB-redaktør 

Mandagstur 7. September

Så blev det september måned og aften turene starter nu 18.15
Det skulle ikke afholde folk fra at køre. 30 MC'er og 37 personer var mødt op til aftenens tur i Rødekro. Matthias, på sin Royal Enfield, stødte til lidt senere. Kurt var turleder og turen skulle gå mod Ravsted, hvor Kurt og Nicole bor. De ville så være værter ved boller og kaffe.
Flemming H. satte af og René D. samlede op. Tak for det.

   

Turleder teamet med Kurt som turleder, Flemming H. som afsætter og René D. som opsamler.

   

Efter sigende var der mange slikmunde med :)

   

Tak til Kurt og Nicole for en dejlig tur og et fantastisk værtsskab.
Tak til Jønne og Frank for billeder.

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Mandagstur 31. August 2020

Lars Kjelde var aftenens turleder og skriver følgende:

Da redaktøren nyder det søde ferieliv har jeg lige lidt fra mandagsturen.
 
Vejet var sommerligt og mange mødte op. 25 cykler og 30 personer. Lidt flere end de 25 moffins der var i sidetasken :-)
Undertegnede var turleder på denne sidste kalender sommerdag.
Bente H. havde en orange vest med i tasken, så hun var venlig at køre bagerst og Flemming H. tog igen tjansen og satte af. Tak for det.
 
 
   
 
Turen gik nordpå af hærvejen til Skovby, videre mod Haderslev, omkring havnen og over Fjelstrup til Hejlsminde, hvor vi gjorde holt ved grænsesten 127, som var den østligste grænsesten.
 
Efter en kort pause fortsatte vi til Hejls, over gamle grænse ved Kær Mølle, videre på grusvej til grænseovergangen  ved Fjællebroen.
 
Fortsatte i det smukke landskab over Vejstruprød til rastepladsen over for mindestene hvor Kong Christian X steg op på den hvide hest.
 
   
 
Her fik vi vores medbragte kaffe og delte de kager min kone havde bagt.
 
Tak for køretur med jer i denne smukke tidlige efterårsaften og sidste aften hvor vi starter 18.45. I september hedder det 18.15

Der er lavet en rute langs den gamle grænse fra Hejlsminde til Vester Vedsted, og det er den vi kørte de første km på.

https://sites.google.com/view/hergikgraensen/turforslagtourvorschläge/bilauto?authuser=0

Så hvis der er nogen der er interesseret har jeg lavet hele ruten fra Hejsminde til Vester Vedsted i gpx format så den kan downloades til gps eller telefon.
 
Hilsen Lars Kjelde
 
Tak til Lars for indsatsen som turleder, kager og skriv. Tak til Flemming M. for billeder.
 
Tillykke til Henning Nielsen med hans spritnye Triumph Tiger 900
 
 
 
Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Mandagstur 24. August 2020

16 MC'er og 19 personer mødte op ved Burger King Sønderborg for at køre tur med Kenn Sønder Jensen som var aftenens turleder.
Flemming Haugaard satte af og undertegnede samlede op. Tak for det.

    

Vi kørte ud over Kær mod Augustenborg, videre over Lambjerg, Kirkehørup, Mjang, Gammel Mark, Ketting Skov, Skovby og så lige Kegnæs rundt. Vi fortsatte mod Høruphav til Sønderborg, ned omkring havnen for så at ende ved Støvlen 20.30 efter ca. 88 km.

   

Der var kaffe stop og de lækreste kager. Turlederen, i baggrunden, skulle lige have et billede af Støvlen. Det blev hurtigt mørkt og der var hjemkørsel derfra.

Tak til Kenn for kage og en dejlig tur rundt på Sydals.

De der ikke havde en 10'er i lommen kan nå det på mobilpay 29245278

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Mandagstur 17. August 2020

18 MC'er og 21 personer var mødt op i Padborg til aftenens tur som jo skulle ha' været kørsel med børnene fra Julemærke hjemmet. Det blev desværre aflyst da de ikke havde lukket op endnu i forhold til Corona krisen.

Flemming M var aftenens turleder og han havde strikket en fantastisk tur sammen med mange små veje, en del grusvej og med slut på teltpladsen ved Varnæs Vig. Et natur skønt sted hvor vi aldrig havde været før.
René D. var afsætter og Bjarne B. var opsamler. Tak for det.

   

Bjarne B. havde igen taget Kai med, dejligt og stort af dig Bjarne så Kai får den oplevelse og vi kan se og hilse på Kai trods alt.

 

   

Tak til Flemming M. for en dejlig tur.

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør
 

Mandagstur 10. August 2020

Så gik turen til dejlige Årø. 13 MC'er og 17 personer var mødt op i Rødekro, en enkelt ventede ved færgen, så 18 personer i alt.

Flemming M. var turleder, Flemming H. satte af og Bente samlede op. Tak for det.
Vejret var helt i top... nogle ville måske mene, at det var lidt til den varme side. Det er altid en oplevelse at møde en færgemand (og ham her solgte ikke færgevand) som kan fylde en færge, så der ikke en gang er plads til en trehjulet børnecykel når han er færdig!

   

Vi kørte en rundtur på øen og fandt derefter vores spisested.

 

Tradtionen tro fik vi bøf med SOVS nogle sluttede af med is og kaffe.

   

Vi skulle med færgen 21.15 og forlod Årø med den smukkeste solnedgang. Tak for i aften og på gensyn i 2021

 

 Tak til Flemming M. for en dejlig tur. Tak til Lotte for tekst og div. billeder

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Mandagstur 3. August 2020

17 motorcykler og 21 personer stillede op til Kjelds Rømø tur ad små veje.

Flemming M. satte af og Bjarne B. samlede op, tak for det. Selvom det var lidt køligt kunne alle spise is, som klubben var vært for.

https://www.relive.cc/view/vQvyDBQAZ4q

   

Der blev kørt et par veje som selv Jønne ikke kendte og lidt grus og støv blev det også til. Så er der igen en undskyldning for at vaske.

   

Der blev guffet lækre is og ja en rigtig biker skal da ha' en stooor is.

   

Tak til Kjeld for tur, tekst og billeder. Tak til Jønne og Flemming M for billeder.

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Lørdagstur 1. August 2020

Så har vi været på lørdagstur!! Karsten (æ Honnemand) var turleder.

Vi var 9 Mc-ister. Vi skulle mod nord (Vejle) og kørte vest på østsiden (sådan ca. sagde Karsten). Så er vi ved at samles! Det tog vores “pendlere” 20 minutter at komme over grænsen i dag.

  

Karsten, vores turleder er klar !!

Det var en dejlig tur, vi kørte steder der mindede om både Harzen, Norge og Aabenraa. Målet var Fjordenhus. Et imponerende bygningsværk som er hovedsæde for Kirk Kapital A/S. Bygningen er dog ikke bygget af Logeklodser, men af kulbrændte mursten. 900.000 af slagsen!! Så flot og en spændende arkitektur.

   

Vi indtog vores madpakker og kaffe på Kajen og der var fri hjemkørsel.

En lille gruppe bestemte sig for at få en is på hjemturen, og da vi havde hørt så meget godt om Lillis is i Kolding, gik vejen forbi der!!

Vi fik lyst til is (som en million andre) de var gode .. men 8 kugler som Kurt Pedersen og Nicole Klein kunne vi alligevel ikke klare. 

En dejlig tur!!

Tak til Karsten for tur og tak til Lotte for billeder og tekst.

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør.

Mandagstur 27. juli 2020

Så har vi været på tur med Asger! 14 oplagte MC-rister. Asger og Helene var turledere, Flemming Haugaard satte af og Carsten (æ Honnemand) samlede op. Tak for det i to.

   

 Turen gik gennem Lerskov forbi Kalø og til Genner strand. Videre til Hoptrup hvor vi kom på et lille stykke grus, nok mere eller mindre planlagt.

Forbi lystbåde havnen i Haderslev forbi Hejlsminde hvor det begyndte at regne lidt. Videre over Skamling til Kolding.
 
   
 
En super tur til Kolding bibliotek. Turen derop var en smule våd, og Asger snød os for et par mindre omveje på grund af vejret men turen var smuk.
 
På Biblioteket fik vi en fin rundvisning på nogle af de 8000 m2 og forbi sorterings anlægget hvor man sorterer ca. 500.000 bøger om året.
 
Asger fortæller om den store sorteringsmaskine...den er imponerende!!
 
 
   

Vi fik fortalt om dagligdagen og livet på biblioteket...., og så sluttede vi af med Helenes ølkage med smør, og en squashkage.!!

1000 tak Asger og Helene for en god oplevelse!!!

Tak til Flemming og Lotte for tekst og billeder.

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

 

Lørdagstur 25. juli 2020

På tur med Matthias til Skanderborg og omegn.

Der var 6 friske MC'er og syv personer der mødte op til dagens tur som skulle gå nord på.

https://www.relive.cc/view/vYvEZBWEyGO

   

   

Tak til Matthias for tur og tak til Jønne for billeder.

Hilsen Erling K.
WEB-Redaktør

 

Mandagstur 20. juli 2020

24 MC'er og 27 personer var mødt op i Padborg til aftenens tur som skulle gå til Dagebüll i Tyskland.

Aftenes turleder var Kurt, Hans P. satte af og Bjarne B. med sidevognen samlede op. Tak for det.

Turen gik i det Nordtyske mod det flade vest men med mange gode sving, langs digerne for så at ende ved færgehavnen Dagebüll.

Vi sluttede ved Restaurant Austernfisher i Dagebüll hvor der blev hyggesnakket, indtaget kaffe og is. Der var hjemkørsel derfra, nogle kørte hjem i mindre grupper andre selv.

Tak til Kurt for en flot tur.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Mandagstur 13. juli  2020

Aftenens turleder var undertegnede.
25 MC'er og 28 personer var mødt op i Padborg for at køre Kringletur. Der var varslet meget grus så utroligt hvad en hjemmebagt kringle kan gøre.
 
 
Flemming M var afsætter og René D var opsamler. Tak for det.
2 MC'er kørte ikke med på gruset men prøvede at køre med så godt de kunne, hvilket resulterede i at de på et tidspunkt krydsede flokken og en vis person, vi nævner ingen navne, fulgte efter og trak nogle med sig. Alle kom dog til vejs ende.
 
Turen gik ud over Kiskelund, Holdbi, Kjelstrup Skov,Frueskovvej mod Fjordvejen, videre mod Broager hvor ruten Braue Lan startede. Vi holdte lige en strække ben pause ved Brunsnæs.
 
 
 
Videre rundt mod Spar Es, Vemmingbund, mod Sønderborg, op over Grønnekærvej med Danmarks smukkeste udsigt, igennem byen for at slutte ved "Støvlen" hvor min gamle mor på 88 ventede med kringlen. Tak for det Mutti. 
 
  
   
 
 
 
Der blev gået til kringlen og der blev spist op, hvilket også var målet.
Tak for et godt fremmøde og dejligt selskab.
Susanne Jaque var aftenens fotograf. Tak for det.
 
Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Mandagstur 6. juli  2020

Turen til Wackerballig med Jessica blev aflyst pga vejretfrown

Mandagstur 29. juli 2020

Mandagstur den 29. Juni startede i Toftlund på Shell stationen på Vestergade.
Lige som sidste år hvor jeg lavede tur derfra begyndte det at regne da vi var klar til at tage afsted. Så nu overvejer jeg om jeg vil starte der næste år.
Der mødte 21 mc og 3 bagsæde kører.
 
 
Turen gik over Gestrup, Branderup, Bedsted, Ravsted, Fogedrup,Havsted og Ingebøl til Bolderslev.
Vi kom forbi den fine gård Neder Balle. Vi kom også forbi den gård Bente og jeg har haft i Ingebøl.

   
 
Ved ankomst til til Firmaet Haugaarden ApS startede jeg med at fortælle om virksomheden og kiggede lidt på sagerne.
 
   
 
Bente og Carl havde sørget for at der var gril pølser til os, tak for det.

Mvh
Flemming Haugaard
 
Igen en flot tur og tak for den Flemming H. og spændende endnu engang og høre - se og røre ved jeres mobile hønsehus , som jo er kommet godt på vej og som skal være med til og udbreder endnu mere øko/græs æg , dejlig den måde du lever dig ind i projektet og få os andre lidt med på tråden. Også tak til aftenens madmor Bente og CHEF overgrill mesteren Carl, tak for mad og super service.
 
Hilsen Erling K
WEB-redaktør
 

Mandagstur 22. juni 2020

Andreas havde aftenens tur som gik rundt i det gamle Nr. Rangstrup Kommune.

https://www.relive.cc/view/vQvxVXQ7QB6

Turen sluttede ved Andreas og Benthe privat.
Tak for tur, kaffe og boller.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Søndagstur 21. juni 2020

10 MC’er og 12 personer var mødt op kl. 10 v. Biltema / Rødekro for at køre søndagstur med Jønne.
Der var fornemt besøg fra øst, Lars havde taget den lange vej fra “Djævleøen” for at køre med og Matthias kom på sin spritnye Royal Enfield.
 
 
   
 
Turen gik op mod Grindsted og tværs over mod Vejle Ådal og Jønne havde, som han plejer, fundet de skønneste veje at køre på.
Der blev holdt strække ben pause for hver ca. 1 time og madpakken blev indtaget i de skønneste omgivelser.
 
   
 
   
 
Jønne havde aftalt et kaffe stop på Egtved Campingplads hvor han kendte ejerne (hvem kender Jønne ikke)? Et hyggeligt og gæstfrit sted hvor ejeren også var musiker.
 
 
Vi sagde farvel og tak for tur ved Jels hvorfra der var hjemkørsel. Klokken viste ca 340 km.
 
Tak til Jønne for en god tur.
 
Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Mandagstur 15. juni 2020

19 MC'er og 24 personer havde fundet vejen til Burger King i Sønderborg i det mest fantastiske sommervejr, tæt på 25 grader, så bedre bliver det ikke, det skulle da lige være de smukke veje på Als og jeg føler vi var på dem alle. Aftenens turleder var Jesper Jaqué og han havde lavet den fineste tur.
Hans S. satte af og Hans P. med de røde ører samlede op. Tak for det.


   
 
Turen gik til Augustenborg, Osbæk, Ketting, skakkenborg, Notmark, Frederiksgård, Helved, Østerholm, Hundslev, Elstrup, Sjellerup, Gl. Guderup, Dyndved, Stolbro, Stevning, Klingbjerg, Svenstrup, Broballe, Mjels, Holm og sluttede i Nordborg.
Iflg. Hans ca. 100 afsætninger.
Vi skar Brandsbølskov af pga dårlig vej samt Pøl og Lavensby da tiden løb lidt hurtigere end beregnet.
 
   
 
Vi sluttede ved Jesper privat i Nordborg hvorfra der også var hjemkørsel.
 
 
   

Tak for tur Jesper Jauqe og tak for is.
 
Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Mandagstur 8. juni 2020

Så kom vi endelig i gang med turkalenderen, forsamlings forbudet blev fra i dag hævet til 50 personer og Bente Haugaard var klar med aftenens tur.
29 MC’ere og 34 personer havde fundet vej til Bil Tema i Rødekro.
 
   
 
Hun havde fundet små veje nord for Rødekro, Hoptrup og vi sluttede i Kalø med lækker kage.

 
   
 
 
Dejligt vi har gang i fælleskabet igen.
 
En flot tur, tak for tur og kage til Bente.
 
Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

MC messe Hamborg 22/2-2020

51 personer, en bus og en chauffør ville til MC messe i Hamborg.
Turen startede i Over Jerstal, med opsamling i Rødekro og de sidste i Padborg.
Det var et forfærdeligt blæse og- regnvejr men stemningen var god og forventningerne høje.
Vi havde rundstykker med og der blev holdt pause i Hütterne Berge.

Vel ankommet til Hamborg fandt Helge (chaufføren) en P-plads, der var ikke langt til indgangen, alle mand / kvinder ind og så blev der studeret motorcykler

   

Tror vores brave chauffør gerne ville bytte bussen med denne her

Denne lidt specielle MC var ikke med på udstillingen, men stod udenfor og så virkelig ud til at have været med til lidt af hvert og i mange lande.
Vi kørte fra Hamborg kl. 15 og godt en time senere var vi der hvor vi skulle spise aftensmad.

   

Oven på en god middag med Snitzler ad libitum og mange timer på messen var de fleste godt trætte, hvilket billedet tydelig viser. Lige godt kl 19 var vi i Padborg hvor de første skulle af.

Tak for en mega hyggelig dag, tak til vores gæster som gjorde turen mulig og ikke mindst tak til Helge for kørsel. Tak til vores hof fotograf Jønne for billeder.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Spiseaften i GTC  20/1 - 2020

25 personer havde tilmeldt sig vores spiseaften på Restaurant Royal i Åbenrå.
18.30 bød Lotte de fremmødte velkommen og opfordrede lige til at melde sig på som turleder til en køreaften.
Stemningen var god, ligeså maden, der blev grinet og snakket lystigt ved bordene. Ca. 21.30 var der opbrud og tak for i aften. Fotografen "udeblev" desværrecry

Tak til Frank og Lotte for et godt arrangement.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Møde i Turudvalget 7/1 - 2020

Årets første turudvalgsmøde hvor de kommende vinter arrangementer skulle fin pudses. Spiseaften er på plads og det samme er messeturen til Hamborg.
Vores sidste vinter event er næsten på plads. Der vil blive udsendt mail herom senere.
Turkalenderen er godt i gang og udkommer sidst i marts.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Møde i turudvalget  18/11-2019

Turudvalget har konstitueret sig som følgende:

Flemming beholder sekretærposten.
Lotte og Frank har taget rollen som turkoordinatorer.
Jan og Karsten som turudvalgs medlemmer.
René D valgt på sæsonafslutningen som kasserer.
Erling valgt på sæsonafslutningen som WEB-redaktør.

Vi har 3 vinter arrengementer på bedding, der vil blive udsendt mail på hver enkelt ting og det vil også være at finde på hjemmesiden. Mere herom senere.

Hilsen Erling K
WEB-redaktør

Læs mere under: Her var vi tidligere

 

 

Dæk Spark