Opdateret d. 24. juli 

Næste arrangement:      Turkalender

  30. juli - søndag på Als - 
           OBS start ved Havnen i Augustenborg - start kl. 10             

Der vil være et par stop undervejs. Frokostpause i Mommark hvor der kan købes det man ønsker, men de andre stop skal man selv have kaffe med til.

31. juli - Kurt tager os med en tur syd-øst for grænsen - mod Langballig og omegn.

-----------------------------------------------------------------------------------

Kryds grænsen   -  24/7

Det så noget gråt ud sidst på eftermiddagen, men jeg havde jo lovet det ikke ville regne, så 23 MC dukkede op i Padborg til aftenens tur på en små 110 km.

Den skulle gå et par gange over grænsen, og vi skulle runde Rudbøl før vi begyndte at kører retur.

Vi krydsede første gang lige ved Padborg, nemlig Kolonisthuse overgangen. Der var vi lige ved at blive kørt i grøften af en svensk bil med 4 "turister" i. De blev noget nervøs ved at se os - det var nok ikke på deres program at blive set. 
Nå men det kunne vi jo ikke gøre noget ved, og turen fortsatte ad nogle dejlige tyske veje - man kunne næste kalde det skovtur, men der var ingen grusveje.

Og vi krydsede grænsen et par gange mere, før vi i Aventoft gjorde holdt ved Fakta.

Der kunne handles endnu, da de først lukker kl. 21.
Nogle var inde og hente is, mens andre blot nøjedes med medbragt kaffe og småkager, mens der blev hyggesnakket.

Derefter gik ruten mod Rudbøl for at krydse grænsen for 6. gang denne aften, og der stod der sandelig 2 betjente og kontrollerede aftenens grænsegængere. Jo det var da meget fornøjeligt at få en snak med dem, for de syntes vi skulle vise papir - det er første gang jeg har oplevet det på MC.
Desværre havde vi ikke Jønne med - så vi glemte helt at tage billede af det.

Nå men alle kom heldigvis med retur til DK, og det gik så ind gennem Tønder og retur til Tinglev hvor der blev sagt farvel og tak for i aften.

Vi har tilsammen kørt 2.530 km denne aften, kun på den planlagte rute. Hvis man så regner et gennemsnit på at alle har brugt 30 km på til og fra kørsel, ja så er det 3.220 km på sådan en aften. Det bliver sgu til nogle km i løbet af sådan en sæson - hva smile

Deltagerene skal have tak for en god aften.

Hilsen Lars W
Turleder 

Brødrene MacGyver 

Skyd ikke WEB-redaktøren wink han er kun budbringer laughing 

Rømø  17/7

Hans P havde lovet bikini og is på Rømø, så selv om man havde mange km på bagen efter sidste uges Polenstur, ja så tropper man da op til sådan en tur.

Der var 17 MC - eller var der ?
Ja det skal nok kunne blive diskuteret, men det var da et godt fremmøde. Hans havde planlagt en rute - eller også havde han bedt Garmin om en kurs stik vest.

Men det var nu også godt nok, for vi kom da alligevel på nogle gode veje, og det tog da en god time at komme frem til Rømø.

Ved start i Rødekro blev der også fremsagt spådomme om, at der var skyfrit på Rømø - hvilket der ikke var i Rødekro. Det var truende regnvejrs skyer der hang der, så forventningen var selvfølgelig stor.

Der var pletvis skyfrit - og det med bikinier holdt bare ikke. Jessica havde ellers lovet Hans at stille op, men det var åbenbart kun Hans som kunne huske det.

Vi fik dog is og nogle varm chokolade. 

Og så kunne vi sparke dæk, ja mere end 2 på en af maskinerne smile Erik Evald havde nemlig lån fruens scooter med dobbelt forhjul.

Vi kørte næsten samlet til Bolderslev og sagde farvel.

Tak til Hans for en god tur, og tak for godt selskab.

Lars W
WEB-redaktør

Kapplen  -10/7

På trods af, Hans S. har slæbt medlemmer med på en tur til Polen og andre var kørt til Paris med Rynke by, så var der 20 MCer der ville med mig en lille tur til Kappeln.

Uden at have styr på, hvor vi var eller hvilke små byer vi kom igennem ankom vi "helskindet" frem.
Der kom nogle små bemærkninger om, nu igen har ishuset lukket, men det var kun den første på havnen. 50 meter længere fremme havde ishuset fortsat åbent, så her blev der købt godt ind.

Efter ca. 45 min sadlede vi op igen og vendte snuden igen mod Kruså hvor vi kunne hilse af lige på den danske side af grænsekontrollen.
Tak for god hjælp til Frits (på Hannes cykel) for god afsætning, og han havde nok at lave samt Jessica for at få alle "samlet op"
Og sidst men ikke mindst, tak til alle for at ville holde mig med selskab på sådan en dejlig mandag aften.

BMWenligst
Hans Pedersen
Slesvig forsker

     BREAKING NEWS          

Det utrolige er sket surprised ikke sket nord for Alperne i dette årtusinde.

To af de skarpeste BMW super-eksperter må kaste håndklædet i ringen, og kalde på SOS vejhjælp for hjemtransport af en i Sønderjylland godt kendt BMW K1.

Det tog godt nok også 2 timer at erkende nederlaget - efter at have prøvet diverse tiltag som selv MacGyver ville have været misundelig over.

 

Det er et godt brændt ledningsnet som de to eksperter står og vurderer mulighederne for at "kortslutte" så den kunne humpe hjem.

Andre mener at det er kortsluttet nok, for der mangler isolering på over halvdelen af ledningerne.

Der er heldigvis ingen personskader.

Forslag til tekstbobler modtages gerne af WEB-redaktør laughing og bedste præmieres til sæsonafslutning tongue-out

Hilsen Lars W
WEB-redaktør

Polen - del 2

Efter Krakow skulle vi besøge en saltmine. Dagen startede egentlig med rimeligt vejr, og vi kom godt ned under jordens overflade i en gammel saltmine.

En ganske sød guide viste os rundt i de lange gange, det tog næsten 2 timer, så der blev gået en del. 
Da vi så kom ud - ja så kom der noget regn, og frokosten måtte holdes under parasoller, men det var nu ganske fornøjeligt - specielt fordi regnen holdt op.

Det holdt resten af dagen, så vi kom til næste hotel uden store problemer.

Dagen efter stod den på besøg i Auschwitz - og det blev en våd fornøjelse. Det var egentlig startet godt, men Hans ville lige et smut ind Slovakiet på vejen derhen - og der var det regnvejr. Vi blev våde - rigtig våde.

Det holdt så op da vi kørte ind i Polen igen, og så troede man jo det var godt, for vi blev næsten tør igen. Ja lige indtil vi nåede Auschwtz, så kom der regn igen.

Det havde så også indflydelse på rundvisningen, for den blev noget presset af at alle ville være inde i bygningerne - uden at dragen nogen sammenligning til forholdene fra dengang. Men det blev noget forjaget.

Vi skulle den aften overnatte på et lille B&B i en lille by, et eller andet lille sted.

Om morgenen blev vi bedt om at stille op til fællesfoto af B&B-mutter - der var nemlig et kæmpe væg-galleri som vi også op og hænge i.

Hilsen Lars W
WEB-redaktør

Polen 2017

Det var med spænding vi gav os afsted mod Polen. Vi er 13 på tur så overtro duer ikke. Mødestedet var hotellet i Zielona Góra - en små 600 km fra Kruså.
Nogle var startet fredag men de fleste kørte lørdag morgen og alle nåede frem til en eftermiddagsøl 

Nå ja der er et par stykker som mangler - de holdt siesta.

Der var aftalt fælles spisning på hotellet og vi samledes - så vi kunne lykønske Peter og Birgit Lorenzen med deres 45 års bryllupsdag. Det blev en hyggelig aften hvor vi fortsatte nede i byens natteliv - ja indtil kl. 23 altså, så vi kunne kører dagen efter.

Dagen efter skulle vi til Krakow og det blev en varm tur. Men det er nu ok at kører her i Polen, og Hans S er jo en fantastisk turguide - så længe der ikke er gravet veje over. 
Ja det er jo næsten umuligt at undgå vejarbejde, men Hans fandt hurtigt en ny vej og vi nåede frem til hotellet, tæt på den gamle bydel.

Krakow er en fin by og et besøg værd. Det er et pænt gadebillede man ser og vi fik sluttet af med øl på en cafe ved hotellet.

Der kommer mere senere på uge

Hilsen Lars W
WEB-redaktør

Hjelsminde   -  3/7

Optakten til denne aftentur var våd, men heldigvis har vejrprofeterne nogle gange ret. Regnen holdt op ved 17-tiden og man kunne begive sig mod Rødekro.

Det var der 18 andre på MC som også havde gjort, og nogle med passager på, så det var da en god flok på 19 MC som kørte afsted med Frits foran.
Ja man kan godt se at han har skiftet GS'en ud med en stor fin MC - ingen grus eller regn på programmet. Gad vide hvor længe han beholder den.

Nå men vi kom afsted i ganske godt vejr, og først lidt ud over Løjt land, nordpå og ud mod Hejsager før vi kom gennem Haderslev og endte ved iskiosken ved Hejlsminde.

Der blev travlt og vi fik både is og kaffe, mens vi stod og sparkede dæk.

Det gode vejr afhang nu af hvilken vej man vendte blikket. Ind over land var der nu nogle mindre tiltrækkende skyer, men ud over vand så det godt ud, faktisk med en lille regnbue mellem vandet og skyerne.

De truende skyer fik Frits til at begynde hjemturen. Den ville gå samlet til Hammelev hvorfra folk selv kunne kører hjem.

Knap var vi kommet afsted før duggen begyndte at sætte sig godt på visiret, og der kom så noget regulært regn. Dog slap vi meget heldigt for det blev nu ikke til meget.

Og ved OK tanken i Hammerlev var det så godt igen. Der blev sagt farvel og dem som skal til Polen på lørdag blev ønsket en god tur.

Aftenens tur blev vel omkring de 110 km og da jeg har 40 km til Rødekro og 60 km hjem fra Hammerlev, ja så stod min trip på 210 km da jeg landede ved garagen. 

Tak til Frits for en god tur - og resten for godt selskab.

Hilsen Lars W
WEB-redaktør

Grillaften   -   26/6

Der var indkaldt til fælles grillning og spisning i spejderhytten Stevninghus, i nærheden af Søgård.
Denne traditionsrige aften plejer jo at være ved Tørning Mølle, men nogle gange skal man jo prøve noget nyt - og det kan vise sig at være rigtig godt.

Vi var ca. 28 MC - flere med passagerer som startede fra Burger King i Rødekro. Der var så to som stod i Sønderborg - ja der ligger jo også en Burger King, men det var altså sidste uge.

Ja det var så ikke høj solskin - og heller ikke så høj temperatur - men det gik. Rollerne var i år byttet rundt, så Hans P sørgede for at tænde grillen, mens Hans S kørte en tur rundt i området, så kullene kunne blive godt varme.

Eller også var det for at de mørke skyer skulle gå væk, for undervejs blev det da bedre, og ved indkørslen til Stevninghus så det nu ganske fornuftigt ud.

Men det var sjovt som alle lige skulle hen og kigge på den dejlige varme grill som noget af det første - selv om Hans S havde parkeret så langt væk fra huset, at man skulle vandre flere hundrede meter det sidste stykke.
Men den gåtur gav ikke nok varme.

Nå men efter at have sagt goddag til dem som allerede var nået frem - ja nogen var kørt direkte - så kom der gang i både pølser, steaks og brød på den varme grill.

Nogle brød fik lidt for meget - måske fordi snakken gik alt for godt.

Men der gik ikke lang tid før der var tomt på grillen, og så var det godt at det var en rigtig dejlig hytte at sidde og snakke i. Masser af plads.

Tak til Hans og Hans for en god tur - og som det plejer, alle deltagere for godt humør.

Hilsen Lars W

Silkeborg    -   25/6

Jønne havde arrangeret tur til området syd for Silkeborg denne søndag, så vi var 12 MC og 14 personer der mødte op i Rødekro.

Det blev en rigtig Keld & Hilda tur wink dog ikke Ganløse, Vandløse osv. men sikke en masse små sjove bynavne vi kom igennem, mens vi langsomt men sikkert kom mod nord.

Efter noget kørsel var det tid til kaffepause og et stykke af Connies kage, som hun havde flækket sammen i går aftes. Vi parkerede alle vores heste ved siden af en enkelt naturlig hest.

Det var nogle dejlige veje Jønne havde fundet, og jeg ved ikke om sidste uges mobning var årsag til at han droppede grusveje i dag. Der var et par gange han lagde an til svingning ned af sådan en - men fortrød. 

Hvem siger at mobning ikke hjælper laughing

Næste rasteplads fandt vi ved frokosttid, og det var rigtig dejligt i solen og skoven - det var lige før man kunne have blevet der.

Men vi skulle jo se noget mere, så afsted igen og flere skønne skovveje - med asfalt på cool jo det har de altså gjort noget ud af nord for Kongeåen.

Efter noget mere kørsel begyndte vi så småt at lægge kursen sydover.

Og ja - der er ikke noget at misunde de sydlige lande når man snakker om at køre MC og nyde naturen. OK de har flere højdemeter og hårnålesving - men de har kun sol.

I Danmark har vi ud over pletvis sol også lyse skyer, mørke skyer og våde skyer, samt blæsevejr. 
Og når man kører med Jønne, så får man både medvind, modvind og fra begge sider - jo man kommer kompasset rundt.

Vi fandt et ishus på vejen og der skulle vi lige prøvesmage om det nu var i orden. 

Jeg tror det er unødvendigt at sige - det var det. 

Sidste stop inden vi sagde farvel blev ved Jels sø, men der var ikke træf i dag - eller også var de allerede kørt. 

Vi fik spist det sidste af Connies kage, snakket lidt mere og så var det ellers tid til at kører hver til sit. 

Fra start i Rødekro til Jels fik vi kørt 311 km. Min tæller stod på 437 km da jeg kom hjem til Sønderborg - jo det havde været en god dag.

Tak til alle deltagere, Connie for kage og Jønne for en rigtig god tur.

Hilsen Lars W
WEB-redaktør

Als med kaffebesøg   -  19/6

Det var super vejr som ramte os denne mandag, så glæden var da kun stor over at se så mange gæve klubkammerater til en køre/hygge aften.

Også glædeligt at se et par nye medlemmer, og også nogle gæster som ville se hvem vi er.

Dagens tur stod Erling for, og den skulle ende på hans arbejdsplads i Nordborg. En kort sejltur var også lagt ind så der var noget for alle.

34 MC og flere med passagerer - ja så vi var da nok 40 personer. Helt utroligt fremmøde, og jeg tror da det er rekord - men det må lige undersøges laughing

Vi startede ud fra Burger King i Sønderborg, og kørte straks over på den "hellige side" - altså Sundeved - og kørte først ned forbi Sandbjerg Slot og op mod Ballebro.

Der skulle vi lige med den lille færge Bitten, og vi var heldige at komme lige som den skulle afsted. Færgemande blev så glad for at vi kom så mange - ellers skulle han kun have sejlet med en bil.

Og Erling fik rigtig handlet med ham om grupperabat, så det blev en billig overfart.

Det tager jo ikke lang tid, og så var vi på sporet igen - og ja jeg mener sporet. Det første lille stykke på Als var med godkendt underlag, men når man har med Jønne, Frits, Flemming og Erling at gøre ....

Ja så kommer der hurtigt grus som underlag. Der var noget natur vi skulle ud og kigge på, så derfor blev det til de små veje på nordals.

Noget af naturen kiggede tilbage, og undrede sig nu sikker - så meget en ko nu kan undre sig - hvad vi lavede der.

Ja man kom næsten i tvivl om vi havde sluppet Fanø.

Det var dog nogle rigtig gode veje Erling havde fundet, og en super tur i aftensolen - som nogle gange blændede rigeligt meget - fik vi da ud af det.

Kort før kl. 21 ankom vi til det værksted hvor Erling regerer.

Vi blev beværtet med kaffe og kage, mens Erling fortalte om værkstedets funktion og brug, og der blev da også snakket en del.

Erling gav en rundgang og fortalte om de opgaver der udføres. En af dem er at fremstille nogle glasklovne til Danmarks hospitalsklovne, der sælges for 120 kr. hvor de 40 går til hospitalsklovnene.

Det er Erling til venstre tongue-out

Derefter sluttede vi af og folk kørte hjem i den orden de nu lystede. Dog var det blevet så sent, at Bitten ikke kunne benyttes til genvej, så alle måtte ned om Sønderborg.

Tak til Erling for en god tur - og jer andre for super opbakning.

Hilsen Lars W 

Norge 

En flok GTC'er har igen været i Norge, og Jønne har lavet en lille beretning om hvordan turen gik - så vi andre kan blive rigtig misundelig.

Norge juni 2017

Det giver i hvert fald ikke mindre længsel efter en tur til Norge laughing

Kalvø   -   12/6

Det lignede næsten starten af The Julekalender "Det var en mørk og blæsende aften". 
Men alligevel mødte 7 personer, med hver deres MC, op ved Kalvø Badehotel for at kører en tur. Først blev der lige snakket og spist, der var rigelig af tid for køen var ikke lang denne aften. Der var desværre godt med siddepladser og det er synd for badehotellet når de nu laver sådanne arrangementer.

Da kl. var 19.30 rullede vi så afsted mod Burger King i Rødekro - dog ikke direkte men af en omvej. 
Bagom Slivsø ud mod Hejsager, og et par kringlede veje ad Marguriteruten retur mod Starup, Marstrup og Vedsted, før det gik syd mod Øster Løgum og Rødekro.

Det var blæsende - men vi undgik regnen laughing - og lidt i kl. 21 kunne vi gå ind og bestille kaffe i Burger King (hvilket jo tager lidt tid).

Tak for godt selskab til de fremmødte.

Hilsen Lars W
Dagens heldige turleder

Pinsetur   -  5/6

En vis herre kan ikke holde styr på Jønne, så selvfølgelig skal sådan en fri-mandag omsættes til en kørerdag. 11 MC og 12 personer mødte op i Rødekro for at tage turen til Læborg biler og kigge gamle sager.

Vi kørte ad mindre veje, som Jønne troede regnvejret ikke kunne finde – men det kunne det. OK det var nu ikke så galt og vi blev tørre igen inden vi kom frem til Læborg biler.
Der måtte Hans P dog overtage føringen den sidste 1,5 km da Jønne ikke vidste hvor laden lå.

Vi fik parkeret og kunne uden afgift af nogen art bevæge os ind og kigge.
Allerede på pladsen foran mødte vi klassiske biler, og snakken gik da flere havde kørt i sådanne eksempler. 

Ja man kan sige at klassikere kigger på klassikere.
Hvem der så var i bedst stand skal ikke afgøres her, men vi kan jo prøve at se om 20-30 år.

Så skulle vi kigge på laden, og i porten stod denne fantastiske RR. Jo den kunne købes for penge – rigtig mange penge. Jeg mere det var knap 600.000 kr. der stod på skiltet.

Alle biler var til salg, men der var kun en til under 100.000 kr. Der var for mange penge i den lade.

Finn og Torkild stod og betragtede denne sølvgrå MG og syntes den var billig. Det må den også have været, for 10 minutter senere stod der SOLGT på skiltet. 

Der var også et lille sødt skur i laden, og det var det lille hus - med vægtelefon.
Ja det er altså ikke noget nyt når folk slæber mobilen med derud 

På denne gamle Cheverolet stod der at den skal bruges til optagelserne af de nye afsnit af Badehotellet.
Nej det er ikke en tidstro 1292 mannequin der står ved siden af - det er bare Frits med et sagligt smil 

En anden som kunne smile var Hans P, som havde genfundet ungdommens Flagskib.
Jeg tror den gamle Puch var glad for at være sendt på pension, for jeg tvivler på den kunne kende Hans. 

 

Efter at have gået og kigget på alle de dejlige sager, kørte vi mod Egtved Camping hvor Jønne tilfældigvis kendte nogen.

Det blev en skøn tur rundt i Randbøldal og andre smukke steder med snørklede veje. Et helt under at vi ikke mødte et hav af cykelryttere - for det var da lige et område for dem.

Der havde han bestilt kaffe og ostemadder, og vi blev budt velkommen udenfor af værtsparet.

Vi fik igen snakket og gået en lille tur ned til søen - blot for adspredelsens skyld.

Derefter kørte vi hjem i den orden vi nu forlod pladsen. Der var ikke afsætning så vi kørte på egen hånd.

Stort tak til Jønne for en super tur, og lige så for det gode selskab.

Hilsen Lars W

Syd om Koldingfjord  29/5

Aftenens tur skulle gå til et område syd for Kolding fjord, og vejret så lidt underlig ud, DMI havde sagt at det nok skulle gå sådan ca. da og måske ikke.

Og ved møde tiden 18:45 kom aftenens deltage også frem, nogle lidt våde andre lidt mere våd og de sidste var helt tør, og midt i det hele begyndte det da også og dryppe lidt.

Så til de 27 (23 MC’er) fremmødte var instruktionen klar, vi skal hurtig på motorvejen og 25 km nord på - i tør vejr cool og se her var det meget tørvejr så væk fra motorvejen og ud på de små veje, hvor vi blev mødt af en natur som jo lige nu nærmest eksplodere os i møde med dens store farve pragt.

Vi kørte først en del vest for motorvejen inden vi krydsede under den over mod Vonsild og videre ind over Dalby, før vi kørte op i området ud til Kolding fjord og her fulgte vi de små flotte veje gennem skoven op til Løverodde, hvor der var en flot udsigt til fjorden og over til Skærbæk værket. 

Efter kaffen og is blev turen lagt ned langs kysten helt ud til vandet som i dagens anledning næsten var blik stille, vi kørte så ind fordi Skamlingsbanken og videre ned over Hejlsminde og efter havnen kørte vi via små veje til vores slut sted ved Seggelund, kl. var blevet 21:30 og 112 km mandags tur i flot vejr var slut.

Tak til alle for god ro og orden og et godt humør.

Hilsen Jønne
Dagens turleder laughing

Fanø   - søndag 28/5

Det er blevet sommer, og så kan vejret hurtigt skifte om - og det var der lagt an til denne dejlige søndag. 
Flemming havde planlagt en god tur, og der mødte da også 23 personer, på 18 MC'er, op til denne dag på Fanø.

På vej mod Esbjerg gjorde vi et holdt, for det var altså ikke den direkte vej der blev valgt. På et tidspunkt viste Garmin retning Nord-Øst tongue-out ja det gik godt.  

Men vi kom frem til Esbjerg og kunne nå den første færge - hvor alle kom med over.  

Det er jo ikke de store forhold, så vi kunne ikke engang nå en kop kaffe. Det tog kun et kvarter så var vi over. Men vi nød solen og fik snakket  

Da vi lagde til på Fanø blev der noget stille i flokken. Der var en lang - rigtig lang kø - som ventede på at komme fra Fanø.
Det var lige før man overvejede at kører bagest i køen med det samme, for det ville tage en del timer.
Først da vi kørte forbi byskiltet ud af Nordby holdt køen op - uha. 

Nå men vi fandt et sted at spise frokosten - og igen nyde solen. Der var rygter om at den ville blive væk i løbet af dagen. 

Efter frokost kørte vi rundt på øen og så lidt forskellige landskaber. Der blev fundet en tysk betonvej ud mod klitterne, hvor der også lå en bunker. Den var dog ikke tilgængelig så vi fortsatte kørslen. 

Der skulle også lige kigges ud over havet, så Flemming fik os hevet op i landskabet. 

Derefter var det tid til en is, og den fandt vi ude ved noget som hed Fanø Bad. Det var muligt at køre ned på stranden - der var dog ikke nogen som syntes det var fristende, og så er det jo godt man kan lave en U-vending. 

Der var travlhed i den lille iskiosk, da 23 personer lige på en gang troppede op. Det var næsten som de allerede havde lukket, for soft-icen var næsten for soft. 

Hygge ved iskiosken. 

Det med kørsel i sand, var alligevel noget som Flemming ikke helt kunne slippe af sit sind. 
Så fra iskiosken fandt han en alternativ - meget alternativ - vej mod Nordby. Jo der var flere som kom på krævende opgave med at følge hjulsporet Flemming havde fundet.
Peter L blev nødt til at sætte Birgit af for ikke at vælte. Og så måtte Flemming tilbage og hente hende. 

Ja det gav nok ikke + på goodwill kontoen med det stunt. 

Tilbage i Nordby var der fortsat en lang kø af biler til færgen.
Vi gjorde holdt for at få en kop kaffe inden vi ville forsøge at mase os frem foran i køen.

Vi var 3 som stak af lidt før tid, i håb om at komme med første færge - hvilket lykkedes, så der kunne tages et billede af resten som kom til færgelejet lige som vi lagde fra. 

Det var en rigtig god dag, og tak til Flemming for turen og alle andre for dejligt selskab.

Hilsen Lars W
WEB-redaktør 

Spreewall

Forårets GTC-tur til Spreewall bød på lidt af hvert.

Jønne har skrevet et lille bidrag om turen  Spreewall  

Julemærkehjem  -   22/5

Vejret var igen med os, denne mandag hvor Julemærkehjemmet stod for tur. Forårets dag, hvor vi kører en tur med børnene fra Julemærkehjemmet i Kollund, kunne ikke være bedre.
Også dejligt at en god flok mødte op så der var en del at vælge imellem.

Vi drog afsted fra OK tanken 18.45 og ankom i samlet flok kl. 19 ved Julemærkehjemmet. 

Flemming M ledte kolonnen og det så jo godt ud - desværre stod børnene ikke og ventede - men det gjorde Hans P, som ikke kunne få BMW'en til at opføre sig ordentligt, så han tog bilen.

Ja en kort køretur som hurtigt var klaret, og så venter vi kun på børnene. 

Stor glæde og forventning for nogle, og andre lidt mere afdæmpet, men første hold kom afsted på den sædvanlige rute.

Igen en fornøjelse at snakke med dem undervejs - hvis man har intercom i hjelmen - det er tydeligt at deres snaksagelighed afhænger af hvor længe de har været på hjemmet. Jo længere tid, des mere snaksagelig.

Vi måtte ud på en runde 2, da ikke alle havde fået en tur.
Da vi så kommer tilbage fra tur 2, ja så står der en elev og er næsten grædefærdig, for hun havde været ude med sine forældre og først lige kommet retur.
Det kunne Hans S da ikke stå for, så der var et par MC som tog en tur 3, så hun ikke var helt alene rundt.

Efter turene så var der - som sædvanlig - kaffe og hjemmebagte boller.

En god dag må man sige. Tak for jeres deltagelse.

Hilsen Lars W
WEB-redaktør 

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere under: Her var vi tidligere

 

Dæk Spark
27/07/2017 20:59
Kurt-P:
Mandagens tur bliver knap 100km. Vi holder pause i Langballigau hvor der er mulighed for at bruge tyske penge. Vi slutter i Kruså. Skal jeg bestille følgebil til bmw'erne? (:
27/07/2017 16:29
Jonne:
Jeg ved ikke lige hvad der skete men da vi skulle afsted fra julemanden . så ville boxeren ikke starte. Ingen gnist eller indsprøjtning. Altså defekt hallgiver. Og det sker for de nye boxer fra 1993 og op til ca 2000 når de er på vej mod de små 100000 km .og. Hvor finde man sådan en i Lapland ordet kan fint gå en lille uge eller man forsøger og lave nød reparation og den køre sku
25/07/2017 10:33
Jonne:
Mojn lige en hilsen fra Polar cirklen og julemanden.super vejr 24 grader
23/07/2017 17:18
Erik-L:
23/7 Vojens Erik Lillebæk Jeg har solgt min lille sorte yamaha virago så der går nok et par uger inden vi ses igen --Hilsen Erik Lillebæk.
18/07/2017 17:32
Hans-S:
OBS! På grund af den store spejder lejr i Sønderborg kan vi desværre ikke starte turen den 30 juli ved Burger King som det står i turkalenderen. Turen starter derfor fra havnen i Augustenborg kl. 10.00 Med hilsen Hans S