Opdateret 14. marts 2019       Turkalender 2019    

Ny turkalender udkommer senest 26/3-2019

19/3 - 2019  Turudvalgsmøde hos Karsten.                   

Sverige 2019     OBS    - Jønne meddeler at der er fyldt op.
Man kan komme på en venteliste hvis der skulle komme et afbud.

Mecklenburg aug 2019 - Mail er udsendt 15/11
Mail omkring betaling og deltagerliste er udsendt 19/2
HUSK deadline for betaling til Mecklenburg er 15/3

---------------------------------------------------------------------------------------

Besøg hos Ove kørelærer 11/3 - 19

21 GTC medlemmer var mødt op til en aften hvor der kunne stilles spørgsmål til Ove omkring færselsloven. Der skulle også snakkes dæk og samtaleanlæg.
Flemming bød velkommen og vi startede med kaffe og lækkert brød med ost.

Ove "gik på" og der blev spurgt lystigt ind, der var lidt uenighed omkring parkering af MC på pladser der var til biler.

Der blev "punkteret dæk", det så lidt voldsomt udsurprised

Der blev raspet og stukket "blyanter" i til den store guldmedalje og Jessica så meget tilfreds ud med sin lapning.laughing

Til sidst blev der snakket og diskuteret samtaleanlæg.

Tak til Ove for en god aften og til Flemming for et godt arrangement.

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Turudvalgsmøde  25/2 - 2019

Der blev afholdt turudvalgsmøde hos undertegnede.
Regnskabet blev gennemgået og godkendt.
Turkalenderen er så godt som færdig, mange medlemmer har budt ind og der er rigtig mange spændende ture i vente, så der er noget at glæde sig til.
Vi fik sagt farvel til Lars da det var sidste møde han deltog i. Turudvalget kører så videre med 6 medlemmer indtil sæsonafslutning.

Jeg har så helt overtaget hjemmesiden nu og føler det går nogenlunde, skulle der smutte en fejl ind, må i være lidt overbærende.

Tak for et godt og konstruktivt møde.

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Spiseaften  19/2-2019

Vi var 34 GTC'er til fælles spiseaften på den Gamle Kro i Gråsten, hvor der i forvejen var bestilt Dansk bøf eller stegt flæsk m. persillesovs. Maden var i top og der var rigelig. Dem der ikke blev mætte var selv skyld i det.

Jan fra Turudvalget bød velkommen og fortalte lige kort om det praktiske.

Der blev spist, drukket og snakket en masse.

Også ved det andet bord.

Lars benyttede lejligheden til at sige tak til alle for mange gode år i GTC og i Turudvalget. Lars flytter jo til "Djævleøen" 1. marts men vil fortsat være "fjernmedlem" og deltager b.la. i turen til Sverige. Lars lovede også at lave en tur på "Djævleøen" i 2020. Det vil vi se frem til.
Også tak herfra Lars, vi kommer til at savne dig og dine input.

Tak for en hyggelig aften hvor snakken gik lystig. En aften der helt sikkert kan gentages. Foto: Tak til Jønne

Hilsen Erling K.
WEB-redaktør

Sverige 2019

Onsdag havde vi lige et lille info møde om vores tur til Sverige, kaffen og et stykke ostemad var bestilt og som altid fik vi fin service i Bov Hallerne.
Og vi fandt frem til et par køre grupper og forskellige veje op til vores hytte by.
Tak for nogle hyggelige timer
 

Tak til Jønne for info og en hyggelig aften. Spændende oplevelser venter derudesmile

Hilsen Erling K
Ny web-master

Fra ægget til bakken  21 / 1 - 19

Det var en kold januar aften den 22, månen stod klar over Marsken længst nede i Danmarks sydvestlig hjørne. Bjarne B havde inviteret til firma besøg Hos Hartmann, som er en af de førende i verden med produktion af æggebakker , de har 5 steder rundt i verden hvor de forvandler gamle aviser til æggebakker efter de er blevet læst.

I Tønder lave de ca. 2 millioner bakker om dagen ( Der skal nogle høns til og fylder dem op hver dag ) Vi fik set alt i produktionen , ja jeg vil på stå at havde de kongelige været der på besøg havde de ikke fået så meget og se som vi fik, og vi måtte tar billede af alt dog ikke af selve støbningen af bakkerne. Men vi startede ved et par Jet turbiner ( Måske tidlige F16 Motorer ?????) som dog kørte på gas og jeg kan ikke huske forbruget men der kørte mindst en af dem, da de er hjertet i hele produktionen og de bruge noget mere en en lille hus stand og de er igang 24 timer i døgnet så nær som 4 til 5 dage om året. De lavet en masse strøm til nettet men det vigtigste for produktionen de lave en masse damp ( Ca. 280 grader ) så de kan få kogt aviserne godt og få skummet bogstav og tal mm af og sorteret til side.
Vi var inde i deres lagerhal hvor de opbevarer genbrugspapiret inden de smider det i den store gryde og heraf bruger de hver dag ca. 300 tons .
Og så kom vi ind i produktionen , vi så de noget ældre anlæg som stadig køre fint og ja der er papir/støv/æggebakker over det hele og det samme i det nyere anlæg som dog tydelig var noget mere optimeret, støbning af æggebakker tranport ind i ovnen til tørring ekstra presning, transport hen og blive samlet sammen i store bunker og ind i en ny hal for og få logo mm på til div. lande og producenter og så videre til samling på paller og pakkes ind i plast og på lager for en kort tid inden turen går videre ud i verden.

Og så til slut var der kaffe/ kakao og kage til alle, inden turen gik hjem af.

STOR TAK TIL BJARNE B for en spændende aften og tak til Kirsten for kage

Hilsen Erling K
Web redaktør

 

Turmøde      9/1-19

Godt nytår til jer alle -
og jeg håber Jønne finder knappen med små bogstaver laughingmoney-mouthcool

Turudvalget mødtes hos Jan til første møde i år, og kalenderen er fyldt halvt op med input fra medlemmer som gerne vil stå for en tur. Det er rigtig godt så mange har budt ind.

Så har der været nogle mails omkring kontingent. Ja har man betalt til sæsonafslutning skal man jo ikke betale igen. Det skal jeg nok huske, at sige til Erling at han skal skrive næste gang innocent 
Der er 82 som har betalt kontingent for 2019, og de resterende gamle medlemmer vil få en privat besked om "Betal, eller du er udmeldt" - måske lidt blødere, men noget der ligner wink.

Vi fik snakket en del i turudvalget om tilgang af nye medlemmer inden sæsonstart. 
Vi blev der enig om, at nye medlemmer skal ventet med at blive meldt ind, indtil vi har kørt med dem nogle gange, og det vil sige i løbet af april.
Vi mener ikke at man skal kunne melde sig ind i vintermånederne, hvor vi ikke får kendskab til hvem de er (selv om de anbefales af medlemmer) eller hvordan de kører.
Også meget rimeligt i forhold til, at pladserne på de interessante ture først og fremmest skal gå til "gamle" medlemmer.

På turudvalgets vegne
Lars W
WEB-redaktør

 

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere under: Her var vi tidligere

 

Dæk Spark